Ureaplazma

Príspevok v téme: Ureaplazma
skorica

gynekologička mi indikovala ureaplazmu. po dvojitej dávke summamedu mi to neprešlo. teraz mi dala doxyhexal (ale len na 10 dní, čo nechápem, keďže sa bráva 21 dní bežne), ktorý viem, že je dosť agresívny na žalúdok. máte s jeho užívaním niekto skúsenosti a vedeli by ste mi poradiť, ako a kedy ho brať (medzi/po jedle), aby som to čo najlepšie ustála?:)dakujem

skorica

ešte by som sa chcela spýtať, vy, čo ste brali doxyhexal alebo podobne doxy-lieky 200 mg a brali ste ich tých 21 dní, brali ste jednu denne alebo dvakrat denne? lebo mne dala dr. len na 10 dní, ale 2krát denne. dííky

Ivka 1

Livia je to kombinacia /caj z kvetu aloe+ 11 liecivych bylin, Aloe Vera Gel,Propolis.tablety a Cesnak.tablety s
tymianom, oreganovy olej v kapsuliach/mozem Ti poslat aj podrobnejsie info ak
mi napises na mai.

tina

diki jklôjklô
Ze vysledky mám pozitívne len na ureaplazmu. Dnes mám posledný den doxyhexalu ale subjektívne príciny pretrvávajú (pálenie, krvácanie) tak neviem ci antibiotika zabrali alebo to chce trpezlivost. Hlavne co ma desí je tá krv, lebo je iná ako menstruacna skor ako z nejakej rany alebo poranenia. A o týchto príznakoch pri ureamplazme som toho nasla málo. Tak hladat ci nehladat dalsiu prícinu kvácania?

jklôjklô

tina

mne sice nediagnostikovali ureaplasmu ale uz dlhsie mam nejake problemy pri moceni hoci naposledy som mala moc v poriadku. ALE: vzdy odvtedy ako mi zacali tieto problemy tak mam zaroven aj problem s ovulacnym a dlhym menstruacnym krvacanim. Takze to krvacanie mimo cyklu mozno moze byt aj kvoli ureaplazme alebo inym bakteriam - proste kvoli nejakemu zapalu.

tina

Ahojte, som dalsia v klube s diagnozou ureaplazma. Nikde sa nepíse o príznakoch, respektivne ze skor nie su. No ja mam okrem pálenia aj krvácanie mimo menstruacie. A neviem ci to suvisí s ureaplazmou alebo tam moze byt este dalsi problem. Prosím viete mi niekto povedat o dalsích príznakoch tejto bakterie. DAKUJEM