Hawkovia

lilluska

zuzka, a z tyx chlpatejsix plemien je najmensi teda yorsirsky? a ako to je s tymi chorobami? su wazne taky chorlawucky?? :(

lilluska

cely den som dneska pozerala fotky hawkow na webe, no newiem - ktory je najmensi z tyx malyx? :D Taky najmensi hawinko ktory je? dakujeeem pekne

sunnie

mimo spomenutych napr. maltezacik, cavailer king charles spaniel, ratlik. neodporucam pekinskeho palacoveho psika ani mopslika, strasne chrapu :) okrem toho male plemena byvaju dost ustekane, teda aspon my sme mali doma vzdy taku sirenu a boli to rozne plemena :)

monika9

havko na krytie je urceny na parenie,nie na predaj,jasom teraz sestranici kupila civavu,tak to je psik do bytu....

zuzka16

ahoj, ja ti radím plemeno shi-tzu. Ja mám tiež takého už 11 rokov a je super. Je to strašne priateľský pes, pritom pokojný, dokáže celý den ležať pri radiátori. Bývame v rodinnom dome, takže je zvyknutý aj na pohyb, ale fakt je to super plemeno, nie je nervozny, a nešteká celé dni. Zvykneme ho strihať a vtedy je najkrajší

lilluska

a este sa xcem spytat, ked sa powie, ze hawko je na krytie, co to presne znamena? moc sa v tych vyrazox newyznam :D

lilluska

zuzka, dakujeeeem :)) urcite pozriem, wies, xceme takeho hawka do panelaka, takze moc welky nepripada w uvahu :)

zuzak

ahoj...takze maly psik?:) ja mam labradora-uzasny pes, ale ten velmi maly nie je:D tak radila by som ti popozerat sa po westikoch, bisonik, civava, yorkshirsky terier, pekingsky palacovy psik, popripade pinč nejaky,pudle-male,...staci kuknut napr. na inzeraty v bazos.sk a tam najdes aj fotky...:)