Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesť v pľúcach?

Príspevok v téme: Bolesť v pľúcach?
sunnysweetie

ahojte, keby sa mi to stalo 1x, asi by som tomu nevenovala pozornost, ale stava sa mi to casto.. boli ma v hrudi, zacne ma tam pichat, stazi sa mi dychanie a ja mam pocit, ze mi aj vybija dych :(
o par dni na to zacnem kaslat a chorlaviet..
bojim sa, ci som neprechodila nejaky zapal, ktory sa mi teraz usadil na plucach.. mam 23r. a nefajcim, takze nad rakovinou pluc sa nepozastavujem..kedze neplujem ani krv!!!
bolieva ma aj chrbat..

neviete mi poradit, co to moze byt????
dakujem :)

RNG

bolesti v prsiach(plucach) mozu byt aj z plucnej embolie a inych blokad ciev v hrudnej oblasti, ked ma clovek "hustu" krv. Na to pomoze si ju riedit enzymami, napr bromelainom, serrapeptazou a najma nattokinazou.
Bolesti a stazene dychanie su tiez priznakom tetanie, na to treba brat mineraly, najma zmes mineralov a vitaminov s vysokou absorbciou ako je napr Swanson Bone Essentials.

6789

Ahojte, aj mňa občas dosť bolí hrdlo a pľúca. Väčšinou sa to prejavuje keď som trochu nachladnutá, ale prejde to. Avšak potom sa to objaví znova. Vravela som to aj lekárovi, ale on mi povedal, že to nič nie je... A niekedy keď robím nejakú namáhavejšiu činnosť mám tiež problém s dýchaním... Neviete čo mám s tým robiť?

sunnysweetie

ahojte, a je to tu zas.. :(
dve noci som uz nespala :((( akonahle si lahnem, vybija mi dych, zacnem kaslat.. picha ma v hrudi a o bolesti chrbte radsej ani nepisem :(
bojim sa najhorsieho :(((

jonatan1

Mam bolesti na plucach teda v hrudniku alebo na chrbate hned pod krkom nekašlem a pred pol rokom som prestal aj fajčiť niekedy aj 2 dni nič necitim ale potom to začne bol som u lekarky a povedala že to je chrbtica bojim sa aby to nebola rakovyna pluc mam 38 rokou

sunnysweetie

radana, ja som mala ako mala selest, ale lekar tvrdi,ze som z toho uz vyrastla, ked ma pocuva, nic nepocuje, opakovane EKG nic nepotvrdilo.. tak to zvaluju na chrbticu :(

radana

S tym Holterom je to tak,ze ani malemu neukazalo ekg nic a pri tom,ked ho aj detska lekarka pocuvala fonendoskopom,stale pocula arytmiu.Tak mu dali po dva krat na 24 hodin Holtera a tam sa diagnoza potvrdila..

radana

A co na to hovori tvoja lekarka.V takom pripade by ta mala poslat na CT alebo MR,aby sa zistila pricina tvojich problemov..

sunnysweetie

faramceutka, ale ja som mala vcera pocit, ze umieram :( vazne, mne sa nedalo dychat,len tak plytko, som si musela sadnut.. to je otras..
vsetci mi vsetko zvaluju na chorlavu chrbticu,moju skoliozu :(
myslis,ze by mohol nejaky stavec tlacit do pluc???:( ci cooo