Ahojte, mám 18 rokov a nie a nie pribrať.Mam 53kila a skusal som už asi VŠETKO.Najprv som sa snažil mesiace napchavať a napchávať , potom som bral pivovarské kvasinky ale nič.Dokonca mi pichali B12 a ani kilo :( Bol som na gastro a všeličo ine , plno testoch lebo mi to neda pokoj. Vraj to mam v rodine, aj otec bol takto chudý a v staršom veku len pribral na bruchu.Nechcem takto skončiť , hrozne mi to vadí :(
NO TAK SA UKÁŽTE
No.. tiez nie je najlepsia rada zrat co uvidis.. Vobec..Je to nezdrave..Nikoho nebavi zrat denno denne, dlhy cas. Moj priatel (23r.) to tak skusal.Zral velmi vela, zacal do toho cvicit, bral tie nejaky prasky co sa zarabaju vo vode co piju sportovci a pribral okolo 10 kilo..No presla doba, nebavilo ho jest co mu pride po ruku,bol prejedny a kila sli dole... Nizsie som pisala jeho miery.. Ked bol pribraty mal 68 co by bolo uplne oka..Ale asi nikoho nebavi zrat v jednom kuse cely rok.. A tak teraz vazi zase 59... Cvicenie je najlepsi ucinok.. Ak sa cloveku chce a ma motivaciu..
B12? akože borovička a pivo dvanástka?=D
co tak skusit ist do posilky a tam sa poradit s trenerom?zacal by si makat a rastlo by ti svalstvo
ja_ona
ty si teda pekna krava za to co si napisala!!!!
treba vela spat.. treba jest vsetko co vidis.. ked tak si kup nejake sprostosti.. gainer a taak..
caute !nic si stoho nerob tiez som vypadal ako ty v 18!az v 23-24 som si zlomil ruku a bolo lezal som doma a zral co sa dalo za 4 mesiace som pribral 14kg!A moj otec je tiez stihli!JE to asi metabolizmus!Neviem ako rychlo jes ale ja som sa naucil jest pomaly podla situacie a castejsie!
To vobec nieje pravda ja_ona..Nemusi byt vobec rad,ze je chudy.Zjavne nie je stihly pekne ale viac ako je zdrave, vies.. Tak, ako maju ludia pri sebe komplexy, tak isto maju aj velmi stihli ludia.. hmmm22 viem ako sa citis.. Mam priatela meria 184cm a vazi 59 kilo! Tiez je velmi chudy..A tak isto je to v rodine..Ako by sa dalo pribrat by som aj ja bola zvedava..Ale nemysli si, urcite si krasny taky aky si. Ja toho mojho aj tak velmi lubim a je krasny taky ako je.. Ale samozrejme zo zdravotneho hladiska alebo sam pre seba by bolo dobre pribrat..Zial nieje to take lahke..A mam poit,ze je to ovela tazsie ako ked chce niekto chudnut.
Do toho vsetkeho spada aj posilnovanie? Moj synovec bol chudy, teraz je z neho krasny svalnac a je velmi vela, sestra nestaci nakupovat:) Takze zacni cvicit.