zacala som brat prve balenie regulonu.prvu tabletku som zacala brat v prvy den menstruacie.a uz to beriem druhy tyzden ale mam taky problem ze mam stale spinenie.je to normalne?taky hnedasty vytok.mam zajst na gynekologiu aleboje to normalne?prvykrta beriem HAK vo svojom zivote.mam 19 rokov.dakujem za rady.velmi mi to pomoze.
neviem si rady ...poradte ak viete
ahojte....ja užívam antikoncepciu už šiesty rok. až minulý rok som začala z ničoho nič špiniť. špiním asi tak po 10dni bratia antikoncepcie. ide mi to už poriadne na nervy. môj gynekolog s tým vraj neurobí nič, mám slabé cievy a má to veľa žien. tento posledný mesiac som nešpinila, čo je zázrak. ked som začala špiniť, uživala som tabletky norethisteron. to mi aspon zastavilo špinenie...
takze tak to je.je to uplne normalne.,nevedela som ze to moze takto dlho trvat a vobec som ani nevedela ze take spinenie pri brani hak je.doberavam moje prve balenie a som ztoho trosku aj sklamana.ale ked vravis ze je to normalne tak si ma upokojila.som zvedava ako to pojde dalej :)dakujem za reakciu
ahoj lupienok:)..ja som mala tiez presne takyto isty problem..v sobotu som dobrala poslednu tabletku regulonu a cely ten mesiac som mala spinenie, teda ho este stale aj mam:)..tiez som bola z toho uplne zufala, minu.tyzden v utorok som zasla na gynekologiu a lekarka ma vysmiala, ze ci som dosla len preto:) zevraj je to uplne normalne, lebo tie tabletky nutia nas organizmus k pravidelnej menstruacii a ze to moze pretrvavat aj 2 mesiace, v niektorych pripadoch aj viac:)takze ma to poriadne ukludnilo:)..teraz mam tych 7 dni pauzu, som zvedava ako to bude dalej:) a inak som tiez len teraz zacala s HAK a regulon je moj prvy, tak dufam ze nesklame a dufam ze som ta trosku ukludnila:)
dakujem :) prajem ti pekny dnik :)
jasne je to normalne a stava sa to vela dievcatam...problem to bude len ak to bude nadalej aj pri druhom baleni pretrvavat:-) je to neprijemne, ale ziadne strachy upravi sa to :-)
takze je to normalne :) lebo neviem no je to velmi zvlastne a vlastne sme sa s priatelom este nemilovali do vtedy lebo stale je o spinenie a dost mi to vadi.ale dam na tvoju radu a pockam ze ako to bude dalsi mesiac a ak neprestane zajdem za lekarkou.fest dakujem hrozne mi to pomohlo uz som nevedela co mam robit.
ahoj, no to spinenie je dost caste ale malo by to prejst v priebehu prveho mesiaca brania HAK. takze len to vydrz.. :-)a ked to bude pokracovat tak aj druhy mesiac nechaj si poradit od doktora.
nikto mi neviete poradit?prosim ja fakt neviem ci mam zajst na gynekologiu alebo to nie je nic nezvycajne.nechcem ich tam otravovat s hlupostami