ahojte mam taky problem ze ma zacal boliet pravy semenník a uz to je par dni a citim to aj v podbrusku , bolesť je niededy mierna niekedy horsia , asi pred dvoma mesiacmi som bol u urologa a mal som vsetko v poriadku , neviem co to je mozno to suvisi nejako stym bruchom ze tam moze nieco tahat alebo take nieco , neviete niekoto o tom viac dakujem
Bolest praveho semennika
urolog
Dobry den chcel by som sa informovat boli ma pravy semennik a mam ho vyssie ako lavy..je to hrozna bolest zle sa mi aj kraca mam to na pravom semenniku aj cervene a ako by som tam mal zlatu žilu take navrete..vedel by mi niekto poradit dakujem
Tak mal som tiez ten problem , ale po vytrhnuti zubu kde sa pri koreni nachadzal hnis ma to prestalo boliet .... nervova sustava je v mnohom poprepletana.Teda odporucam zajst za dentistom a spravit rontgen zubov.
moj priatel ma problem boli ho pravy semenik , a k tomu ked prestane začne v pravo v bruchu akokeby ho tam pychalo , a ma velke bolesti bere tabletky bol aj na inekciu a stale mu to neprechadza neviete co to može byt ako mu pomoct aspon aby spal cez noc ??
sa ti mohol nejak pretocit,utekaj k lekarovi
keby to bola chronicka bolest je to skoro vzdy varikokela
ahojte, zobudil som sa na strasnu bolest v pravom semeniku a taha sa to az do chrbtice, je to prestrasna bolest, neviem sa postavit z postele, v poslednej dobe som dost casto chodieval curat.nevie mi niekto povedat co to je? Bolest trva uz hodinu.Je to brutalne... Dakujem.
Uz mi vysetroval aj prostatu a tu mam v poriadku. Raz som tam prisiel s tym ze ma boli semenik a mal som na to aj antibiotika... ale ako zarakom od toho dna ako som tam bol ma to nebolelo. Potom ma to tusim tiez trocha bolelo obcas ale Bolesti ma presli... mozno sem tak cosi ale nie az tak aby som sa stazoval a isiel tam. Asi som cely nejaky divny uz sa nad tym radsej moc nezamyslam.
caute, ja mam taky problem ze ma sem tam par krat pichne v pravom semeniku, a bojim sa ze co by to mohlo byt nevedel by mi niekto poradit ? dakujem velmi krasne