ked zistím, že som v tom, tak do akého času môžem ísť na potrat???
---------------------
Interupcia - www.zdravie.sk
Potrat - www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk
potrat
tak je dobre.moja kamosska ma teraz 5mesacneho certika:)nastastie to tiez dobre dopadlo.ale tiez to vyzeralo velmi zle.ju podrzali rodicia.ale keby nebolo ich tak bohvie ako by to dopadlo.
no áno riadny hajzlík, ale našťastie všetko je už v poriadku a bola to len zbytočná panika...našťastie...
a čo sa týka tej kamošky, tak samozrejme, že by som ju podržala a nikdy by som ju na potrat neposielala...ja len, že nikdy nie je na škodu vedieť aj niečo viac...a mať všeobecný rozhľad...
ja NIE SOM TEHOTNA!!!! ako vám to mám este povedať?ale ako dik za názory...100 ľudí,100 chutí...napísala som sem jednu hlupu otázku a už ma odsudzujete...to čo je dnes za svet, že človek sa nemôže ani len opýtať???
Niektori by radi videli celu situaciu takto: zena sa slobodne rozhodne, ci bude alebo nebude mat o cca. 9 mesiacov dieta. Lenze tak to zial neni. Ona uz dieta ma a rozhoduje sa, ci si ho necha vybrat/zabit alebo nie. Dost velky rozdiel. Ak je len trosku sanca ze by to kamoska zvladla, dobra priatelka by ju skor podporila v tazsom, ale lepsom rozhodnuti, ktore ju nebude neskor mrziet ... (inak, predpokladam skor ze len niekto panikari skor nez si kupil test)
toto bol zaujimavy postreh len nerozumiem co to ma spolocne s tym ci niekto ide na potrat alebo nie.
ako??vyborne...vkuse sama vrazda, znasilnenie, kradeze, podvody, samovrazdy....ale hlavne nech rozhoduje kazdy sam za seba.kaslat na ostatnych.tak si to povedala, tak co sa pytas.
a ako to vyzera?
nikto nema pravo jej do toho zasahovat???v tomto svete kazdy rozhoduje za seba, a len tak ako to jemu vyhovuje...preto to tu aj tak vyzera.