prosim vas moze te mi ozrejmit vsetko co sa tyka tejto choroby,mam cool lekara...takze vela otazok mam nezodpovedanych...ako sa to prenasa,ci sa moze nakazit odo mna partner...aka je ink.doba...a.t.d......
Mycoplasma hominis a ureaplasma urealyticum
No pozrela som dole, ale veľa z toho nechápem. Čo konkrétne by mi pomohlo okrem ATB? A RNG, môže byť súvis s tým, že sa mi vracajú bolesti krížov a kĺbu, keď mám ureaplazmy a mykoplazmy? Tie bolesti sú hrozné, už dva dni nevládzem ani chodiť.
pozri dole
Nenájde sa nik, kto poradí? Ako sa toho zbaviť?
Nikto nič?
Ahojte, liečila som sa na ureaplazmy, brala som ATB, ale po kontrolných testoch, ktoré mi spravili po 6 týždňoch sa zistilo, že to ešte nie je preliečené. Čo s tým? Ako sa toho zbaviť? Zase budem do seba pchať antibiotiká. PoraĎte niečo prosím. Vďaka.
to rng: vazne sa to da ziskat aj z bazena, uterakov? preziva to aj mimo tela?
fuha, to znamena, ze ureoplazmu som mohla dostat aj z bazena?
co sa pradla tyka, uz dlhsie ma to zaujimalo, treba to vsetko prevarit, alebo ako sa toho zbavit? idem sa akurat preliecovat a celkom rada by som vylucila zo zivota vsetko, co moze ureoplazmu navratit.
Prenasa sa pradlom,uterakmi, kupanim v bazenoch, samozrejme sexom, pripadne aj kvapockovou infekciou a obycajnym dotykom, hoci tie su zriedkavejsie
mozem sa spytat, ako sa to prenasa? ako sa to da ziskat?
Presne tak , musíte sa liečiť obaja, inak to nemá význam. Ja som dnes bola u lekára, mám túto diagnózu, dostala som ATB a aj partner. Liečba trvá tri týždne, potom sa robia kontrolné vyšetrenia. Počas liečby je zakázaný pohl.styk.