Mycoplasma hominis a ureaplasma urealyticum

ja*

No pozrela som dole, ale veľa z toho nechápem. Čo konkrétne by mi pomohlo okrem ATB? A RNG, môže byť súvis s tým, že sa mi vracajú bolesti krížov a kĺbu, keď mám ureaplazmy a mykoplazmy? Tie bolesti sú hrozné, už dva dni nevládzem ani chodiť.

ja*

Ahojte, liečila som sa na ureaplazmy, brala som ATB, ale po kontrolných testoch, ktoré mi spravili po 6 týždňoch sa zistilo, že to ešte nie je preliečené. Čo s tým? Ako sa toho zbaviť? Zase budem do seba pchať antibiotiká. PoraĎte niečo prosím. Vďaka.

zabazelena

fuha, to znamena, ze ureoplazmu som mohla dostat aj z bazena?
co sa pradla tyka, uz dlhsie ma to zaujimalo, treba to vsetko prevarit, alebo ako sa toho zbavit? idem sa akurat preliecovat a celkom rada by som vylucila zo zivota vsetko, co moze ureoplazmu navratit.

RNG

Prenasa sa pradlom,uterakmi, kupanim v bazenoch, samozrejme sexom, pripadne aj kvapockovou infekciou a obycajnym dotykom, hoci tie su zriedkavejsie

ja*

Presne tak , musíte sa liečiť obaja, inak to nemá význam. Ja som dnes bola u lekára, mám túto diagnózu, dostala som ATB a aj partner. Liečba trvá tri týždne, potom sa robia kontrolné vyšetrenia. Počas liečby je zakázaný pohl.styk.