Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Max Factor alebo Loeral True Match Minerals

j.arka

ja neviem aky make-up vyskusat, mam problem s velmi mastnou pletou a ide mi skor o to aby krycia schopnost makeupu bola aspon taka stredna, ale hlavne aby bol matujuci, aby som sa hned neleskla, nevedel by mi niekto poradit ktory je v tomto najlepsi?

Livka 7

Ahojte

Byvam v Polsku a predavam kosmetkiky.Moju aukciu mozete si pozret aj na aukro.sk - make- up Max Factor. Tu je to lacniejsie, ak by dakto bol vzaimavy o make-py alebo inne tak kontaktujte sa so mnou na e-mail livka7@poczta.fm alebo mobil: +48 606 390 410.

marry jane

max factor nemá tmavé otiene. ja mám color adapt od max factor, mám bledú pleť a zohnala som aj taký svetlý odtieň. a je to naj make - up aký som kedy mala.

l´oreal true match som vzala na skúšku teraz a ako dá sa, ale ten od max factor je lepší a mne viay vyhovoval aj wonder finish od maybelline ako ten oa l´oréal.

dvojbotka

rozdiel medzi max factor a lorealom je ze max factor ma glitre cize sa plet mierne ligoce a ma odtiene tmavsie...mne osobne ani jedno ani druhe nevyhovuje cize som siahla po loreal W1 ivory a je uplne genialny...mam mierne problematicku plet a kryje myslim super..teda ja nemam rada omietku na tvari,proste som potrebovala aby vyzeral prirodzene a to tento uplne dokonale splna,navyse je to aj make up aj puder v jednom cize ked si clovek zrata co vyhodi v drogerke za tieto dve veci este tento loreal vyjde lacnejsie a myslim ze aj pleti je prospesnejsi.kupila som ho v DM za 11.95.na stojane mali cenu 13.95 takze este aj cenou som bola milo prekvapena vpodstate ...som maximalne spokojna :)

tyrusqa

pouzivam aknecolor ale chcem s tym skoncit,viem ze to nie je dobre..Viem ze ak mam problem s akne,skor by sa mi hodil od vichy alebo la roche posay,ale tie su moc drahe.

tyrusqa

ahojte,neviete mi poradit,chcela by som vyskusat loreal true match,na internete som sa docitala,ze je to na normalnu az mastnu plet a plet s nedokonalostami.nemam silne akne,len tak sem tam sa vyhadzem.tento make up kryje dobre?? inac chodim sa opalovat tak s odtienom by som problem mat nemala.nikusa:mozno je to tym,ze teraz si o hodne bledsia,ved skoncila zima,preto tak na teba ten make up posobi.ked sa opalis,dufam,ze to bude tak akurat.

nikusa

Takze ja vam hned poviem pravdu ja som si najprv kupila ten loreal odtien W3 aj puder k tomu... v predajni sa mi zdalo ze mi sedi a ked som dosla domov sanazila som sa presviedcat ze je to dobry odtien az mi mama povedala ze to je tmave a vyzera to akoby som mala masku...tak na druhy den som utekala si kupit najbledsi odtien aky mali...samozrejme ze ani ten uplne nesedel mojej pleti:D:Dked som si konecne priznala ze aj tento je na ho.vno:D bola som zo seba sklamana zbytocne som minula kopu penazi a na nic teraz mi obydva lezia v sufliku a neviem co s nimi nielen ze mi ziadny odtien nesedi ale je velmi vydno ze ho mate na tvary posobi neprirodzene a vydno kazdy tah jak som to rozotierala...v predajni sa mi to lubilo na ruke to vyzeralo dokonale...ale SKLAMALO MA TO A TO TEDA VELMI...teraz pouzivam od la roche posay..je sice drahsi a pomerne dost vypredany ale toto je zatial jediny make up co ma nesklamal...papa dufam ze som pomohla:)