Misie, charitatívna činnosť

face

Krisha, dakujem, uz som im napisala.
Ivka, presne tento problem mam aj ja. Teda, uz si mam davat prihlasku na vysoku, ale ja netusim co chcem robit. Ako, jasne, ze mam nejaku predstavu, ale neviem...Je to tazke, ked si predstavim, ze to co vystudujem ma bude zivit cely zivot. A preto som rozmyslala, ze by som to chcela vyskusat. Ved na vysku mozem ist o rok a aspon si premyslim co vlastne chcem.

ivka178

hmm zaujímavé povolanie to je...ja tiež nad tým rozmášlam...ale neviem sa rozhodnúť čo by som v živote chcela robiť :-(

krisha

kamaratka je momentalne na misii v Kambodzi, kde zakladaju skoly a ucia deticky anglictinu, predtym bola v Keni a aj v Indii..tato praca ju velmi naplna,myslim, ze na to sa clovek musi narodit, lebo kvoli peniazom sa robit urcite neda. Ja som teraz v prvaku na socialnej praci.

wowo1

humana org. mozno sa to pise inak,,ale pointa je ze musis zaplatit skolenie okolo 30 tisic.asi vo vecsine human org. oni ti preplatia letenku ale len jednosmernu.podla toho ake mas vzdelanie a co tam chces robit,,su aj cisto zdravotnicke.Chces medicinske org?