Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Počet detí

cimprlik

monica gazpio- ked ma niekto 5 deti, netreba antikoncepciu, ale sterilizaciu a clovek ma pokoj do konca zivota. Sestra mala robenu sterilizaciu pri druhom cisarskom reze a ma svaty klud.

monica gazpio

Chápem Ťa, milá scarlettt, veď mať 7 detí si vyžaduje čas, 100 % fyzické a psychické zdravie a aj peniaze. A popri tom všetkom chodiť do roboty. Veď k manželstvu patrí aj sex. Lenže nie každý si môže dovoliť prijať povedzme 5 detí. Lebo nie každá žena sa môže riadiť tzv. plodnými a neplodnými dňami, pretože nie každá má menzés presný ako hodinky. Takže manželom ostávajú len tri možnosti: nesexovať, sexovať s antikoncepciou, alebo UPT. Ja osobne by som si zvolila to menšie zlo t.j. antikoncepciu.

preco

sara, ked ta to tak velmi zaujima-mam 30 rokov, sex. zivotom zijem od 19tich rokov, s manzelom zijem 9 rokov, sex casty. Deti este nemame, lebo zatial nechceme, plodni dufam sme (vzdy viem, kedy mam ovulaciu). Moji rodicia su manzelia 55 rokov, prve dieta mali 2 roky po svadbe a dalsie dve taktiez planovane...Tak ocividne sa to da:) Inak, v dnesnej dobe je informacii o antikoncepcii az-az a predsa poznam zenu, co bola na potrate 6krat a mnoho zien otehotnie neplanovane. Tomu ale hovorim ludska blbost, nie neinformovanost.

sara.

samozrejme že boli ani v jaskyni sme nežili až si to myslíš.Len neviem prečo na ňu poniektoré útočite.Tiež nie som zástanca interupcie,ale bolo to jej rozhodnutie a nik nemá právo ju odsudzovať

sara.

aké ste niektoré múdre,došlo vám že pred 20 rokmi žiadna poriadna antikoncepcia nebola? V tej dobe bolo aj prerušení tehotenstva oveľa viac ako teraz.Ja nikoho neodsudzujem.Viem že aj v tej dobe sa dalo chrániť,ale neboli sme o tom tak informované ako teraz v tej dobe to bolo tabu a nič sa ani v škole nevyučovalo.Chcela by som poznať tie čo najviac moralizujú ako si oni zariadia život

wela

Suhlasim s preco a s elvii. Je to surove a dost primitivne. Ja keby ze sa chovam ako ona, tiez by som bola kazdy mesiac tehotna, ved tiez som otehotnela na prvy raz ako sme nepouzili antikoncepciu. Aj ine zeny su vysoko plodne a vedia si to predsa ustrazit. Nepoznate prerusovanu suloz, ked uz nic ine? Niektori muzi su vazne debili, len sa dobre vystriekat do zeny a nerozmyslat nad moznymi dosledkami a opakovat to niekolko krat, nehoraznost!

elviii

No ja sa tiez divim-vrazdit vlastne deti. To nepoznas antikoncepciu, alebo co? Ak nie, tak nesulozit. Takym vrahom by som teda cudzie dieta nezverila ani nahodou.. boze! Chudatko!