Počet detí

natea

Nie som veriaca krestanka,ale potraty povazujem za barbarstvo. Zabijat vlastne deti... Nie je v tom ziadny rozdiel, ako ked potkania matka zozerie svoje prave vrhnute mladatka.

urlicha

dddd to nie je pravda, podla krestanstva je zena vybavena tak, ze nemoze kedykolvek otehotniet, tj. ma plodne aj neplodne dni. Aj sexualny zivot by mal byt prispodobeny cyklu zeny, ale toto ma daleko od interupcie, ved ked plytvas semenom, nezabijas. Nie som ortodoxna krestanka, my spermiami aj plytvame :-)

urlicha

dddd, z krestanskeho hladiska, ale to som vynechala, respektujem pravidla fora. Citaj dalej a nechytaj ma za slovicka. Je to vec postoja a toto je moj postoj tak ma netituluj za nevzdelanca. Mozem sa vysrat na cely pravny system, pre mna to je vrazda.

urlicha

Na zamyslenie:
Potrat, interrupcia, abortus
sa kvalifikuje ako vražda. A je to vražda kvalifikovaná. Spĺňa všetky podmienky vraždy: je dopredu naplánovaná, dôkladne premyslená a perfektne sterilne prevedená. Malý ľudský plod je od okamihu počatia človekom, i keď nedokonalým. Moderná molekulárna biológia nám poskytuje mnoho vedomosti o vývoji plodu, ktoré musíme brať vážne: „Život človeka začína počatím“. Má v sebe zakódované všetky vlastnosti budúceho dospelého človeka. Moderná vyšetrovacie metódy potvrdzujú fakt, že neexistuje žiadny morálny a biologický rozdiel medzi zabitím plodu a zabitím novorodenca. Jednoduchšie a zrozumiteľnejšie povedané: kto zabije plod ako keby zabil novorodenca.
Malé dieťatko pod srdcom matky sa nemôže brániť pred vražedným nástrojom - je to zbabelosť a strašná nespravodlivosť napadnúť nevinného, slabého, bezbranného. Matka, aj otec ktory tomuto ohavnemu cinu nezabranil, alebo zenu nahovaral, by mali byt potrestani.

grace

Ja teda ziadne deti mat nechcem. Naco? Ved su s tym len starosti a ostara. Inac, toto je dobra tema...ako stvorena pre hadku.