Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Samoopalovacie kremy

sonka

Ak nechcete mať fľaky, tak je to veľká babračka, navyše smrdia a škodia aj pokožke do určitej miery práve obsahom látok, neškodia tie drahé a najkvalitnejšie, no sú fakt drahé. Ja som samoopaľováky použ., konkŕet. dove a nebol nahorší, ale vravím, strašna babračka s tým je, tak teraz už nepouž. a so svojou svetlučkou pokožkou som sa už dávno zmierila. Tasktiež sa v lete ani neopaľujem, lebo som svetlá a je to riziko na zdravie.

tere

Den aj ja som myslela tie telove mlieka, body shimmer. Dove ma tiez aj pre svetlu, aj pre tmavsiu pokozku. Dva-tri krat sa natriem, dokonca si ani ruky neumyjem, len si dlane ocistim a mam ich krasne "opalene". Vydrzi to cca. tyzden a zmyva sa to postupne, nie ako keby som lepru mala :-). Nevyhoda je, ze ked si to aplikujem na noc, chyta to navlecky do hneda a trochu to posmrdkava, ale nie az tak intenzivne ako ciste samoopalovaky.

den

Myslim, ze tie s postupnym samoopalovanim su fajn, ked uz si myslis, ze si akurat dost "opalena", tak si nedas a efekt je postupny a nevyzera to tak umelo a na druhy den sa nezlaknes:DDDD
Nivea ma dva odtiene pre svetlu pokozku a tu tmavsiu.

marcela78

pouzivam Niveu v spreji ale nie pravidelne a nemozem sa stazovat je to fajn vec staci 2 x po sebe natriet - poriadne podotykam - a ste tak na tyzden pekne snede a to mam bledu pokozku...

gloria54

nedavajte si ich baby ja som mala dove a hrozne som dopadla po koznych som lietala a este teraz nemam zjednotenu pokozku.. proste som to davala v lete aj som sa slnila a bola som flakata dokonca este ani teraz niesom zjednotena a to su tomu uz 2roky kozne mi na to povedali ze to je hyperpigmentacia lebo som to kombinonala so slnkom a tam kde zostal krem mi to este viac spigmentovalo lebo tmavsie miesta skor opali..

meli

cawte babenky...no ja pouzivam samoopalovaky pravidelne ...nechodim ani do solarka...a kupujem si ten najlacnejsi v DM drogerii...ale zaklad je urobit si peeling .ja si ho robievam mletou kavou ..vyborne aj na celulitidu:))...

didusska

ja som uz vyskusala niveu a loreal a 0 bodov..bola som cela flakata a oranzova..myslim ze to nieje alergiou ale tym ze tie vyrobky su na prd..aj kamosky pouzivaly samoopalovaky a tiez boly flakate oranzove..takze moc neodporucam..racej vybehni par krat do solarka..

lenca

podla mna su urcite bezpecnejsie, ako caste opalovanie, ale ja mam taku smolu, ze som na ne alergicka. Ked sa natriem, tak hned chytim vyrazky. Vyskusala som Nivea, Lóreal aj Johnson and Johnson, potom som to skusanie vzdala, iba som minula zbytocne peniazky