Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAFUKNUTE BRUCHO ZLE TRAVENIE

[zruseny12]

RNG,velmi pekne dakujem za odpoved...a zaroven zelam aby rok 2009 bol pre teba a tvoju rodinu uspesny a hlavne pevne zdravie aby ste mali...

bambussa,prajem aj tebe aby si rok 2009 mala taky aky si ho ty predstavujes,a aby konecne ta prestalo trapit zdravie...

RNG

mariaa, na odhlienenie je dobry NAC(na Slovensku znamy ako acc, je to vodorozpustna forma aminokyseliny N-acetyl cystein) a samozrejme oreganovy olej, ktory nielen pomaha odhlienovat, ale aj je ucinny na priciny zahlienovania, rozne nakazy, proti ktorym sa telo brani vylucovanim hlienu, ktory odtlaci patogeny od sliznic a tak ochrani telo.Tento ochranny hlien plny roznych choroboplodnych mikroorganizmov treba pravidelne odstranovat, inac je sam podou na rozmnozovanie niektorych kvasnych infekcii(aspergillus pneumoniae a ine)
Ak sa jeho tok zablokuje alebo sa dostane do priedusiek a pluc, tak postupne sposobi zapaly

[zruseny12]

RNG,mne neide len o odblokovanie,ale aj o ODHLIENENIE...lebo mi vobec neodteka hlien...
a ten SP-enzym od VALOSUNU,my pomahal a bola som spokojn,ja nemozem moc skusat veci,lebo mam problem s crevami a ked beriem nieco nove a nesadne mi,tak dostanem take krce...a po tom SP-ENZYME SOM SA PO 2-3DNOCH CITILA VELMI DOBRE...

[zruseny12]

bambussa,jasne ze ti to nemoze poskodit,myslim,ze ENZYMY nikomu nemozu poskodit...skor pomoct...potom daj vediet ako,sa po nich citis...hlavne to musia byt enzymy na travenie...
ja pouzivam aj na creva na obnovenoie crevnej fl.LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS...a tiez som spokojna...

RNG

mariaa, ta serrap3eptaza z Valosun, nema specifikovane vobec ucinnost(jednotky) ale mozem ta ubezpecit, ze cez internet si mozes kupit serrapeptazu z desiatok zdrojov, a s ucinnostou jasne napisanou.
Odporucene je 60tisic az 180 tisic jednotiek denne.
Co sa tyka ale odblokovania celnych dutin a pripadne stredneho ucha, odporucam brat oreganovy olej(3x2-3) a NAC(2x500mg)

bambussa

no jasne a na kazdeho to moze inak posobit a ked ani poriadne neviem co mi je, ale aj tak to skusim, ved za skusku nic nedam a uskodit mi to nemoze nie?

[zruseny12]

bambussa,ja ta nechcem silou mocou presviedcat,len pisem,ako sa ja citim ked beriem tie ENZYMY A PROBIOTIKA...
FAKT U MNA SA TO ZLEPSILO,I KED NIE NA 100%,lebo ja mam tak znicene vsetko,ze to je na dlho moje liecenie...ale vidim,ze je mi lepsie ked beriem pri hlavnom jedle ENZYMY...
beriem aj SP-enzym,ked som nachladena,lebo mi nevyteka hnis,mam to zastavene uz par rokov,a vcera mi bolo povedane,ze SP-enzym sa uz nebude vyrabat,tak nie som tomu rada,neviem,co teraz budem robit,lebo tiez ho potrebujem ked mam nadchu....