leukemia

mira

"Odbornosť" v štýle naučiť sa, akými chémiami nadopovať človeka, ako ho ožarovať a pod. a potom čakať, či umrie alebo prežije, to naozaj nie je nič z toho, čo by som chcela dosiahnuť. Zdravie je podĺa mňa o inom.
Mohla by som tu vymenovávať prípady, ktoré sa zverili do rúk takýmto "odborníkom" a svoje 20-te, 30-te narodeniny slávia na cintoríne, ale nebudem.
Zaoberám sa príčinami chorôb a prirodzenými spôsobmi liečenia. Na tých sa ale nadá zarobiť, preto "odborníkov" nezaujímajú.

damian

Mira dobre vie, co pise. Falosna medicinska veda sa snazi nahustit ludom do hlav, ze len chemia a jej ortodoc´xna medicina moze tzv "liecit". Ale skutocnost je niekde inde. Na pochopenie tychto veci nie je treba mat profesorske tituly (rozdavane konvencnymi fakultami za propagaciu lieciv "vyskumami", ktore maju daleko od nezavyslych), ale zdravy rozum a logiku a pochopenie pre harmoniu tela s prirodou.

dohoda

tú knihu od Sinelnikova som si kúpila len včera, takže som len v polovici knihy prvej časti, veľa ti teda toho nepoviem, no Sinelnikov je lekár, homeopat, no keďže stále ho to neuspokojovalo, hľadal ďalej. chcel vedieť odpoveď prečo vznikajú choroby (občas sa o tom písalo aj v časopise Vitalita), prečo medicína nelieči, ale len potláča, alebo len predlžuje utrpenie. je to náročné čítanie, treba si to vedieť uvedomiť, no kto cvičil jogu, tomu je to blízke. leukémia je choroba, ktorej predchádza psychický problém. Sinelnikov píše, že chorobu treba prijať, nie s ňou bojovať, lebo človek nemôže bojovať sám so sebou. svojimi činmi, myšlienkami a pocitmi narúšame rovnováhu a vytvárame si tak choroby. keď sa staráme o čistotu svojich úmyslov, staráme sa o svoje zdravie. ak sa poraníš, rana sa ti sama zahojí bez mastičiek. človek má vlastnú vnútornú silu, len sme ju zabudli používať. prečítaj si tú knihu, fakt je dobrá.

hematolog

Mila mira.Musim uznat,ze si ale poriadna lama,ked pises taketo hluposti.Pracujem na hematologii a viem o com leukemie a ich liecba je.Takze najprv maj aspon nejake vzdelanie,potom prax a az tak "mudre" slova.Ak toto nemas,tak sa nevyjadruj k odbornym temam.

damian

Znamy (ale nie verejnosti) je pripad z detskej nemocnice v UK, kde mnozstvo leukemickych deti bolo postihnutych plesnovou infekciou pluc. Pred tym, ako sa im mala podat CHT, im boli nasadene vysoke davky plesnovych liekov (Fluconazolum). Po tejto liecbe sa zistilo, ze ich testy na leukemiu boli negativne. Podobny skandalozny pripad medializovala ista zdravotna sestra, ktora sa liecila a vyliecila podobnym sposobom - protiplesnovymi liekmi.

damian

Exitus22, na SK a CZ je niekolko pracovisk s mikroskopiou tmaveho pola, kde vysetruju zivu krv. Najdi si take pracovisko a daj si vysetrit krv. Je predpoklad, ze plesne v kostnej dreni zapricinuju zhubne procesy. Ak Ti najdu v krvi plesen, treba uzivat protiplesnove lieky, doplnky a stravu. Chemoterapia je liecba symptomaticka (sekundarna) a odporuvca sa pri akutnych leukemiach (na zaciatok liecby na potlacenie akutnosti) - pokracuje sa systemickou liecbou plesni.

univerz

Na každú chorobu sa treba pozerať z viacerých strán.Choroba chce človeku niečo pripomenúť, naučiť ho. A keď už nebude potrebná stratí sa - človek sa uzdraví.

dohoda

Valerij Sinelnikov: dohoda s chorobou - pomocou tejto príručky sa človek môže vyliečiť aj s tzv. nevyliečiteľných chorôb. ja tomu verím.