Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nevera, preco prave ja

Príspevok v téme: nevera, preco prave ja
delfi

s manzelom sme spolu uz od 16. mame krasneho syna, ktoreho velmi lubim. nas vztah s manzelom ochladol a take nieco ako 10 vyrocie svadby odbil, ze si mam kupit co chcem, vsak peniaze mam. pred 2 mesiacmi odisiel na rok prec a stalo sa nieco, o com som nikdy ani neuvazovala. nasla som cloveka s ktorym si rozumiem a teraz neviem ako dalej. povedat to manzelov, alebo ja neviem..

jajka001

vas vztah ochladol, to znamena ze spolu komunikujete uz len formalne? len take veci okolo domacnosti? ziadne spolocne plany, ziadne spolocenske akcie? a myslis ze nikoho ineho nema? je smutne takto zit, mali by ste s tym nieco spravit.

delfi

Vacsina z vas mi radi porozpravat sa s manzelom. Ale on sa so mnou rozprava len zohnala si ten material na dom, uz to mas hotove, vymenila si olej na aute, prezula si auto. Ked zacnem temu tykajucu sa nasho vztahu, nechce sa bavit a odide. Rozmyslala som aj nad poradnou ked sa vrati, ale neviem, ci ho tam dostanem.

bambussa

tak dobre, ale ona nenapisala okrem toho ze odignoroval vyrocie a odstahoval sa (nenapisala dovod) nic take co by hovorilo o tom ze u neho je uz odpisana.. vies, ze podla mna, prave preto by sa mali porozpravat nez to hodia za hlavu. a tiez ju chapem ze si nasla lasku a nevie co ma robit ale zrejme lubi stale svojho muza a ked maju deti tak prvorade by malo byt vyriesit si manzelstvo a ked to nepojde potom rozmyslat nad inymi muzmi. a nie vzdat to.

musska

Uprimne..myslis si,ze ked bude rok prec,ze bude abstinovat?Ja si myslim, ze skor ci neskor podlahne, ludom sex po case chyba..Aj ked to nemusi byt pravidlo,ale ked to medzi vami uz tak ochladlo,podla mna je to dost mozne.A co sa tyka teba, chapem to uplne,ale si rozmysli velmi dobre co urobis lebo to uz nevratis s5. Skus to s manzelom dat do poriadku a ked to nepojde,potom uz rob co chces.Ale aspon to skus..

bambussa

tak ale o com je potom to manzelstvo? nemozes niekomu radit aby podvadzal svojho muza. Je jasne ze to manzelstvo nie je idealne, ale mala by si sa s nim co najskor vazne porozpravat a podla rozhovoru pridete k tomu ci sa este lubite aspon trochu a ci chcete to manzelstvo zachranit alebo ci uz to nema zmysel. Asi taketo rady si necakala, to si mozes domysliet aj sama, ale neviem co ine povedat. Polovica vsetkych manzelstiev sa v dnesnej dobe do 10 rokov rozvedie. A podla mna to nie je tym ze volakedy sa viac lubili alebo rozpravali ale mali cas a ochotu to manzelstvo zachranit. proste moj nazor je ze teraz su vsetvi zbabeli bojovat o to manzelstvo pretoze je to ovela tazsie nez ukoncit to.. Tak to radsej vsetci ukoncia lebo to je jednoduchy sposob.. a to je zle

sandy21

no vsak aj ty mas pravo na nieco pekne v zivote. a to si manzel len tak odisiel na cely rok? aj to o niecom svedci