Prilepena zuvacka v hrdle co s tym?

jajka001

ist k lekarovi nie je hanba, predstav si ze ti uviazne tampon to je vacsi trapas. ale ked to mas v hrdle tak ti to zisti asi len rentgenom

wwww

Ja by som radsej k tomu lekarovi predsa len isla. Hned ti to vyberu. Mas to lepsie ako zeny, co si "tam" zabudnu nejake predmety. Tak chod, za par sekund mas po probleme.

jajka001

ono to nie je sranda lebo ak to je fakt zuvacka a uvolni sa ti ked budes spat tak sa mozes zadusit. pocula som o jednej babe co mala 18, odpadla a pritom jej zabehla zuvacka. a kym na to zachranari prisli ze ma zuvacku v hrdle tak sa zadusila. nechcem ta strasit...

zuvacka

urcite si nenamyslam, skusala som vsetko teply caj, korky, a stale mam pocit ze sa dusim , a nenamyslam si, nemam dovod, nemam 10 mam 23:) o to sa viac hanbim ist k lekarovi... ale aj sa bojim aby sa mi nic nestalo... ja viem ze slliznica je vlhka ale ja ked som zaspala mala som dost sucho v ustach... fakt neviem..:/ dufam ze mate pravdu...

mariankač

to urcite nebude zuvacka. Je to len namyslanie si. Alebo ked mas mozno teraz nadchu alebo zapalene hrdlo , tak sa stava ze sa predlzi nad jazykom ten ludovo povedzne dzindzik ktory sa dotyka korena jazyka a myslis si ze mas nieco v hrdle a nejde to prehltnut .Nieje mozne aby sa zuvacka nalepila na dychaciu trubicu . Ta je slizka a stale vlhka.