Neviem preco si neviem najst chlapa. Lepsie pobedane takeho, ktory by sa mi pozdaval. Myslim, ze som fajn, aj vyzor ujde, VS, dobra praca,.... a skoro 30 r. Je pravda, ze vekom naroky stupaju a je tazke toho ,,praveho,, najst. Ale nechcem tak vela, len niekoho mne podobneho.
Preco si neviem najst chlapa?
a chcela som dodat, ze bez vztahu som vyse roka.. a co som vtedy mala chalana, vydrzalo to 5 mesiacov, pretoze ma podviedol... :(
MILA MOJA PAN DOKONALY NEJESTVUJE - kazdy ma svoje chyby - ak chces chlapa tak ho ber aj s chybami a nehladaj sebe podobneho, TAKY ,,NEJESTVUJE,, uz si sa zobudila zo sna? tak sa zobud princezna, lebo tymto tvojim pristupom sa nezobudis ani do 50 - tky.
Neviem, kto to tu píše s podobným nickom, dvaja .., ale ja som to nebol, takže ak sa chceš zapojiť, tak skús písať pod iným menom, ďakujem
bla bla, rád popíšem..
daj nám sem fotku. možno si celkom pekná, len nemáš šťastie. a my ostatní by sme ťa chceli vidieť a pomôcť ti.
Dvaja:Popiseme? Ja mam velmi podobnu zivotnu story, nejaky cas v zahranici,... a dalej to uz poznas..
si zalozte temu mam 30 a chcem sa zoznamit... urcite si tu niekoho najdete :), vsak vas tu je dost
blabla a dvaja mozte sa dat dokopy :D
nedám mi neprispieť, aj ja mám skoro 30, dobre viem o čom píšete....aj ja som sám, v minulosti som sa dosť túlal po svete, ale už som doma a práve kvôli tomu, že som si chcel nájsť životnú partnerku, o ktorú by som sa mohol starať a rozmaznávať ju,mať deti a tak...tiež mám zázemie, dom, auto, dobrú prácu a študujem na VS....tiež ma občas zoberie depka, ale už to neriešim, hľadal som už dosť aj tak som ju nenašiel....takže to už neriešim, každý sa za niečim v živote ženie, a nekoniec ani nevieme kvôli čomu, keď sme nakoniec aj tak osamote. Osobne po baroch netúžim, a nie som veľmi zato, že by som si tam mal nájsť budúcu lásku...aj keď viem, že veľa priateľstiev vzniklo práve ta, ale to ja nemusím..
mozno nejake problemy vyriesite ak pozriete:
www.wellness-best.webovastranka.sk
myslim, ze s tym, ze vekom narastaju naroky, je to myslene skor tym sposobom, ze mladi ludia sa skor vedia navzajom prisposobit a potom sa vlastne uz akoby formuju spolocne, ale to som len tak odbocila...
baby ja si myslim, ze treba len chodit do spolocnosti a zoznamovat sa s novymi ludmi, viem sice, ze vo vasom, veku su uz mnohi chlapi zadani, ale to neznamena, ze nenajdete takeho, s ktorym by ste mohli byt stastne, neexistuje recept na to ako si najst lasku, ale hlavne je nebyt zatvorene doma...
ja vam drzim palce, ved nadej zomiera posledna