Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co chcu chalani???

ikuska

no to ked baba xce podla teba zaposobit na chalana napr. v autobuse tak ptide k nemu a chyti do za rozkrok tak ho to zaujme....skor si myslim ze sa pozre na mna a spyta sa ci nie som vadna:)))

catherin

bavit sa pise s makkym i, samo! :))
ani pisat to este nevie a uz by to bolo rado keby ze ho niektora chyta v rozkroku!

samo

neni si ty ten slovencinar?
jasne je dobre ovladat pravopis, ale ked napises v nejakom slove ine pismenko to este nic neznamena, dolezity je vyznam slov, a na svete su dolezitejsie veci.
a preco som povedal, ze tie zeny su hlupe sliepky??? preto lebo ich nezaujima co som im chcel zdelit, nikto nereagoval na vyznam toho co som napisal, ale reagovali na na dve-tri gramaticke chyby ktore som mal.Aj ked v gramatike su mozno lepsie ako ja, ale su slepe a pravdu by nepoznali ani keby im do oci bila. a to je smutne presne takyto ludia ukrizovali jezisa. a premna su oni 100x hlupejsie ako ja
ale priznavam ja som debil a toto co som tu napisal je hlupost.nemam sa us s vami o com bavyt.

igorgsm

samo: ovládať pravopis slovenského jazyka je jedna zo základných vecí všeobecného rozhľadu a keď nejaký retard napíše v slove do školy alebo do krčmy mäkké "i" tak je hneď vidieť, že jeho IQ sa rovná IQ hojdacieho koníka.

samo

tak mne sa paci dobra postava, taka co vydno ze sa aj venuje nejakemu sportu,
ako ist? no usmev, pohlad, nejaka poznamka, co chalana zaujme, no ak sa nejaky zastavy tak taktne mu davat najavo, to co mu chces dat na javo, a ak sa mu pacis alebo neje debil tak mas to v suchu, ale nesnas sa balit chlapa len mu ukas svoje prednosti no a potom si mozes robit co ti je pochuti, no a aby sa chalan odviazal tak ho niekedy chyt za rozkrok to ho povzbudi :)) a na teba co zabera??