Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pre RNG :)))

Príspevok v téme: Pre RNG :)))
freeeya

Ahoj,vidim,ze sa tu vyjadrujes k roznym temam a ludia ta ziadaju o radu,tak aj ja budem taka smela. Mam uz rok problemy s kvasinkami,casto sa mi vracaju (aj kazde styri tyzdne).Nechcem uz ziadnu chemiu a gynekolog mi nepomohol. Uz sa mi dokonca zda,ze sa mi to dostalo aj do hrubeho creva.Hladam preto nieco prirodne,,ale spomina sa tu kokosovy olej,koloidne striebro, aloe vera a neviem co vsetko este. Tak ta prosim o radu,co mam prosim robit? Dakujem ti

xxxxxo

freeeya, odporucam kupit si v lekarni Candivac, je to pripravok, ktory prirodzenym sposobom zvysuje imunitu voci kvasinkam.

RNG

nuz ja som to drzal v obchodoch, ale zialbohu som musel s tym skoncit, skus tam este zavolat, mozno nieco este maju zbytkove.

freeeya

Cely den tie veci hladam po internete (a to by som mala robit),ale nemam stastie :(( uz ma zacina chytat zufalstvo.Nevies mi poradit aj v tom,kde by som to mohla najst. Prosiiiim

RNG

inac kandida je na 80% v crevach aj kjed sa to nijak neprejavuje navonok. A maju ju tam v maluch mnozstvach aj ludia, ktori nenaju ziadne problemy inde.
Ked si ju ale tam nevybojujes, inde telo nebude stacit,lebo to znamena, ze sa ti v crevach nevytvara dost protilatok.
Protilatky proti plesniam a kvasnym infekciam v tele vytvara hlavne spravna probioticka flora.

RNG

Pridaj aspon tyzden ultraanizko sacharidovej diety, oreganovy olej(3x2 tobolky) a roztok GSE(60 kvapiek do litra vody, pit postupne cely den) a psylium, pripadne collostrum v tazsich pripadoch a rozhodne dobre probiotika a je tam vsetko co len si viem predstavit.