Zepter kozmetika. ste snou spokojny? videla som ju na --- a chcela by som si objednat preto ma zaujma nejaky nazor. dik
Zepter kozmetika
ale vsak ropa je v dnesnom svete super:D videla som reportaz, kde sa ludi akupali v rope, liecili si jednu koznu chorobu, zevraj tam chodia ludia aj z sk, takze ropa uz nie je toco byvalop
mirka23: VED BALZAM NA PERY LUDIA nejedia!!!NIE SU DETI A KED RAZ OBLIZNES TAK NEUMRIES!!!BALZAM SA NEJE!!!
mirka 23. takemr všetky bežne dostupné balzamy obsahuju parafin, a ešte z toho nikto neumrel... je to na zjemnenie pier...
Zepter kozmetiku pouzivam, som vlastne aj predajca.Zepter Cosmetics dodrziava prisny standard konformity pri vybere rastlin a vedlajsich rastlinnych produktov.Produkty sa systematicky testuju pocas celeho vyrobneho procesu,aby sa zabezpecila ich ucinnost,bezpecnost a hypoalergenne vlastnosti.Su zalozene na baze rtastlinnych proteinov a vytazkov z cerstvo nazbieranych bylin švajciarskych Álp.Zepter má 8 kozmetickych radov, mozno Ti nebolo dobre doporucene, ktory rad je na citlivu plet.Nemam nespokojnych ludi, je vyborna a kvalitna aj pre deti aj pre muzov.
mirka- tomu ja neverim. mozno obsahuje nejaka kozmetika ten tzv. parafin z ropy ale isto nema nic spolocne s klasickym parafinovym zabalom. ja so mozem vytvorit stranku ze : www.ekoestedalej.sk a mozem si tam tiez napisat co chcem. na mnohych strankach je mnoho nazorom a vsade iny a hl. kazdy to prezentuje tak ze on ma pravdu. ale zo skusenosti a to nie len mojej a dokonca nie len na slovensku viem ze parafinove zabaly su velmi liecive pomahaju pri roznych zdravotnych a koznych problemoch a zo ziadnej ropy sa to nevyraba.
a ked sme uz pri tej prirodnej kozmetike - ziadna ale uplne ziadna kozmetike nie je 100% prirodna. uz len to ze to dali do takeho tuheho stavu ako je napr. krem tak to nevzniklo ani slnecnym ziarenim ani lisovanim ani odstavovanim. ono je to skor o tom ze velka cast danych produktov obsahuje prirodne casti-sucasti.
mnamka - mozes si to objednat aj cez e-shop -odkaz odstránený- a oni ti ho dorucia na dobierku.a ak si z Ba tak si mozes prebrat tovar od zepteru aj osobne.
je tu viacero tem zameranych na zepter kozmetiku...je predajna bezne v drogeriach alebo sa objednava z katalogu ako avon ci oriflame pretoze ja som sa s nou este nestretla
www.ekodalej.sk
nemylila som sa. Druhý odstavec.