ahojte..ja mam jazvu na cele po ovcich kiahnach vy nemate taketo jazvy a ked ano tak kde ? a preco mi vznikla prave n acele a nikde inde ?dakujem za odpovede a este by ma zaujimalo ci sa to da neako odstranit
jazvy po ovcich kjahniach
poskodenie ze ostane jazva
leona, nie, ja ti nic nevycitam, jasne, ze si nemohla vediet:)
no a samozrejme, ze na cerstvejsie jazvicky to bude lepsie a rychlejsie posobit, ale urcite to pomoze aj takym starsim.
a kde som o tom pocula? vsademozne. aj od konkretnych ludi, ktori si to pochvalovali, aj od vyjadrenia jednej pracovnicky v zdravotom centre, aj zo zdrojov tu na interne, na viacerych miestach.
a ci to pomohlo - tak 3 tyzdne uz na take starsie jazvicky bolo naozaj velmi malo, takze zatial ani velmi nie, ale ak sa to bude pravidelne natierat, myslim, ze efekt sa casom dostavi.
a to opalovanie - ano, ak sa ti koza opali na miestach, kde si mala jazvicky, ostanu biele skvrnky, je to normalne. a poranenie moze vzniknut hocijako, ci uz sa porezes, poskrabes, nasledne sa ti urobi chrasta, ktoru ked si nechtiac zlupnes, tiez sa ti na kozi stane bielou skvrnkou, ktoru uz neopalis.
nie chrasta ale jazva :)
dakujem anna velmi pekne za odpoved..a pred tou autonehodou bola opalena? a neviete nahodou aka to musi byt chrasta -poskodenie ze ostane chrasta ? prajem prijemny vecer a este raz dakujem
15 rokov je dost,myslim si,ze jazvicka uz zostane,väcsinou po ovcich kiahnach zostavaju jazvy trvale...aj ja mam a zit sa s tym da:)tie blede miesta po chrasticke postupne vymiznu.Moja dcerka mala v lete autonehodu mensiu,mala velku chrastu na ramienku,ranka je zahojena,ale zostal nam biely fiacik takisto...v lete sa to opali a bude dobre:)
dakujem anna a myslite ze mi to zmizne ked uz mam 15 rokobv po kiahnach a este sa chcem opytat ze som bola opalenaa teraz kde mam chrasty tak sa mi urobili biele skvrny asi take ako je moja prirodzena pokozka? je to normalne ze po chrastach ostavaju flaky v kontraste s opalnenou pokozkou?a ake poranenie musi byt ze na kozi vznikne jazva ?dakujem
ahoj tak to je :) ok tak si ona pepac ale nemohla som to vediet :) no a kde si to pocula o tom gele ze to funguje ? ti to odporucila kozna ?a kusok ti to uz pomohlo ked si 3tyzdne kremovala?
prepacte, chcem iba pozdravit radanu..:)