zrelosť na dieťa

Príspevok v téme: zrelosť na dieťa
hmmmmmm

ahojte.. s partnerom sme spolu 3,5 roka, vieme obaja, ze spolu chceme zostat a mat rodinu. On ma 27 rokov, ja mam 21. Rozpravali sme sa, ze kedy by sme chceli mat dieta, on povedal, ze mu je to v podstate jedno,ze sa nan citi. a ked sa milujeme, tak sa ma zvykne pytat, ze ci s ochranou,alebo bez. Zatial som hovorila, ze s ochranou. No rozmyslala som nad tym, a dospela som k nazoru, ze chcem dieta a ze by sme sa uz mohli zacat pokusat oň. Tak pri jednom milovani som mu povedala, ze bez ochrany, a v pohode. Ale potom hovoril,ze sa citi tak cudne, ze mu to je take divne. Takto sme sa bez ochrany milovali 3x, a pri poslednom mi povedal, ze chce cas, ze jemu to je cele divne. Ze sa s tym musi nejako vnutorne vysporiadat. Vraj sa zatial budeme milovat s ochranou zase..
Tak ako podla mna ked sa uz raz niekto rozhodne mat dieta, tak nespekuluje, ze teraz bude ochrana, teraz zase nie a riadit to cele ako stroj. Ja chcem aby to slo plynulo, nenutene, proste uvolnene , nechcem nic silit, ani tlacit, naliehat. Tak sme sa rozpravali, a povedal mi,ze on necakal ze mu tak skoro dovolim ist bez ochrany. Ze on myslel ze sa zacneme pokusat o dieta o nejakych 4-5 mesiacov. Tak neni to jedno ci o dva, tri alebo pat mesiacov? keby sa jedna o roky, to je pochopitelne,ale mesiace?
Ja neviem co si o tom mysliet. Prosim napiste vase nazory, aj muzi aj zeny. Dufam ze som to napisala aspon trosku pochopitelne.. dakujem vam

lenuliatko

ved mozno to tak aj mysles ako si povedala.chce babo ale necakal ze mu to hned dovolis myslel si asi ze trosku budes vahat.a tak ho to zarazilo.ja by som zatym nic nehladala :) len to necakal.