ahojte.. potreboval by som sa opytat nieco ale neviem ako to presne nazvat.PROSTE VIEM SI STIAHNUT PREDKOZKU AZ POD ZALUD aj ked mi stoji lenze videl som v erotickom filme alebo na erotickych strankach ze niektory pri pohlavnom styku si vedia tu predkozku stiahnut uplne tak ze ju ani nevidno. viem znie to asi blbo co sa pytam ale ako je to mozne ze ja si dokazem len tesne pod zalud a niektory uplne? ze ju ani nevidno?prosim odpovede. dakujem
predkozka
misho.. a ked sa pokusas stiahnut uplne tak moc ti to taha uzdicku?
pretoze si urcite panic... mam pravdu?
hi
ved aj ked mas uzdicku tak sa da predkozka stiahnut uplne za zalud e ju vobec neni vidno. pokial nemas skratenu uzdicku. ta moze branit predkozke aby sa stiahla uplne. a skus pouzit lubrikant a tak stiahnut predkozku a mala by uplne za zalud zajst ze ju neni vidno
Tak neviem, ako to myslite, že nevidno, ved ked je za zaludom , tak ju nevidno...
no priatel nema odrezanu uzdicku a tiez sa mu da predkozka stiahnut uplne, ze ju ani nevidno (to zboznujem :-) )
cauko chcem sa opytat ci sa da ist ku odbornikovy stym ze chcem odrezat tu uzdicku ktora spaja predkozku a zalud.
No oni maju odrezanu tu uzdicku ktorou je predkozka prirastena k zaludu. Preto je uplne stiahnuta.