Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Liečba HPV

Príspevok v téme: Liečba HPV
verka

Zdravim vsetkych! Mam otazocku na RNG. Prosim o radu. Mam HPV vysokorizikovy stupen. Liecim to uz rok. Najskor som mala liecbu Isoprinosinom, ktory mi vsak nepomohol. Teraz mi lekarka odporucila Indonal - 1x denne. Ja si davam 2x denne, k tomu Zinkosel a probiotika. Chcem k tomu pridat ten chaparal, ktory je tu tak casto spominany, prip. plus ine doplnky. Mozes mi odporucit, co mam, resp. mozem kombinovat a hlavne, kde ten chaparal mozem kupit (viem, v tvojich predajniach, ale kde to je??? alebo mi aspon napis nejaky kontak). Budem ti velmi vdacna za pomoc. Chcem ten virus zabit!! A urobim cokolvek. Prosim, porad. Dakujem pekne.

fifuška

ahoj wwwww...ja mám tiež HPV...vysokorizikové....a gynekolog mi dáva stále antibiotiká....myslíš, že to pomôže??? a čaká ma histologia...neviem, čo to je...ale bojím sa..pa

wwwwwww

HPV je virus. Virusy sa vyliecit NEDAJU. Tak, ako budes mat navzdy v tele virus herpes simplex (hoci na pere sa ti vyhodi len raz za cas), tak budes mat HPV. Akurat ti nemusi sposobovat problemy. Je dolezite, aby pap ster bol dobry. Mam spickovu gynekologicku a zijem v lone vedy, mam takztiez vysokorizikovy HPV, ale NIJAK sa neliecit, lebo je to blbost. Pap ster mam 1, tak netreba nic riesit...

Najčítanejšie články