ahoj..včera večer mi prišlo strašne zle, úplne ma zaliala horúčava, triasla om sa..mala som pocit, že odpadnem....a bola som strašne slabá..nemáte niekto podobnú skúsenosť???-čím by to mohlo byť......ďakujem
Strašná slabosť, nevoľnosť s pocitom na odpadnutie
Dobrý deň,
Nevie mi prosím niekdo poradiť s nasledovným problémom: Mám problém vydržať stáť vo vykurovaných miestnostiach a v miestnostiach vydýchaných, napr. keď stojím v mestskej hromadnej doprave kde je vela ludí, v kostole atď - začnem sa potiť a mam pocit na odpadnutie -trpím tým už cez 2 roky, ďakujem za možnú odpoveď
Dobrý deň. Čítam tu, kto čo radí a keďže je mi tiež akurát na prd, tak som skúsil vypiť cca 3 deci čistej vody a zjedol som lyžičku cukru a je mi fakt o dosť lepšie. U mňa sa to prejavilo zo dňa na deň a trvá to už cca 2,5 roka. Neverím, že Elitoka ešte číta tieto príspevky, ale chcel by som sa jej opýtať, ako sa lieči ta TETÁNIA lebo to zistili aj mne, ale okrem magnézia mi nekázali nič užívať. Moje pocity sú také ako keby som mal riadne vypité a vtedy mám skoro vždy aj vysoký tlak aj do 180/110. Mám pocit, že lekárom som už asi na smiech a tak ticho trpím. Najviac ma trápi, že som totálne "nepoužiteľný" a strácam o všetko záujem. Držím všetkým palce a možno aj nám bude raz pomoci.
ahojte, pred rokom som mala taký istým problém a zistili mi že mám nízky tlak. Ale teraz sa mi znásobuje aj bolesť hlavy, horúčava a je mi hrozne. závraty mávam skoro každý deň.
aj mne sa toto stalo, tiez absolutne neviem preco, podla mna to budu nejake zavraty
inak s tymi plesnami to moze byt pravda...mne vysla u alergologicky najvacsia alergia na spory plesne to ako mi kvapla mi tak spuchla ruka, ze az, az sama dr. pozerala...tie pocity nemusia byt len psychicke :(
Moze to byt alergia na spory plesni, daj sa vysetrit. Presne toto je priznak. Objavuje sa cez leto. Najcastejsie v teplom a vlhkom prostredi, v pivniciach, vo vlhkych domoch, v dlho nevetranych priestoroch, v kupelniach, hlavne, ak vojdes do kupelne bezprostredne potom, ako sa tam niekto sprchoval, vonku v prirode po dazdi... A v zime? Zima je super, ale radsej nespat v jednej miestnosti so stojanom, na ktorom sa prave susi vyprata bielizen! Ale pozor, nemusia byt napriklad na stenach v miestnosti viditelne plesne. Spory plesni su vsade okolo nas. Su mikroskopicke a siria sa vzduchom. Neda sa pred nimi nikam uniknut. Pred roztocmi uniknes do vysokohorskych oblasti, ale pred plesnami niet uniku. Leto je tazke obdobie. Ak je to naozaj alergia, tak ako prva pomoc posluzi salka kavy, najlepsie cierne espresso, mam to odskusane na sebe, tiez mam tuto alergiu. Na pitny rezim ale nezabudat a doplnit tekutiny vodou, mineralkou... Daj sa vysetrit u imunoalergologa, alebo u dermatologa, ci nemas nahou tiez tuto alergiu. Ale zase musis mat aj stastie na takeho, ktory ti da do testu co najviac druhov plesni, nie iba dva, ci tri, lebo to je velmi malo... Nerobia ti nahodou v letnom obdobi problemy aj retiazky na krku? Zlato, bizuteria? Ale iba na krku s tym, ze ked si retiazku prelozis na inu cast tela, vsetko je O. K., iba na krku sa objavuje alergicka reakcia. To tiez moze patrit medzi priznaky alergie na spory plesni. Pri alergii na kovy sposobuje kov problemy na kazdej casti tela, nie iba na krku. Este ma napadlo, chodievala si ako mala do kostola? Nezvykla si v kostole odpadnut, alebo mat pocit na odpadnutie cez leto? Aj toto je priznakom alergie na spory. Zo stresu to urcite nie je. Kazdy telesny problem ma pricinu len a len v tele a nie v psychike. Vela stastia a v ziadnom pripade nechod po psychologoch a po psychiatroch a od takeho doktora, ktory by ta tam poslal, sa prac, kade lahsie!
nemate problem s nizkym tlakom?
ktovie ako sa mas Ferrai po 2 rokoch...
tiez to zazivam, roky, kolkokrat som premyslala, to vsetko ukoncit, ale ja chcem zit v zdravi a tak naivne stale niekde v kutiku duse dufam, ze mi bude raz lepsie
opat som absolvovala vsetky vysetrenia, srdce je nastastie v poriadku, este do spankoveho laboratoria musim, ci neprestavam v noci dychat, stava sa mi to lapanie po dychu aj z toho moze vycerpanost
Ahojte vseci, (sorry za gramatiku)
u niekoho sa jedna o nieco vrodene asi u niekoho nie urcite treba navstivit lekara podrobne opisat problem, ale ja vsetko derivujem ku zakladom takze treba 3-4 krat denne jest, veeela spat idealne je ked sa clovek zobudi sam rano vyspaty, nesledovat v noci pred spanim ani pocas spanku telku PC ani nic podobne narusite si rovnovahu sekrecie spankoveho hormonu. Vela vody toto je uz taka hlupost ale nie pit ked ste smedny ale proste Pit na silu urobit si navyk a proste pit a ano curat ... nenavidim ked mi niekto povie ze ja nechem pit lebo vela curam Kriste ved oto ide ked niekto cura tak sa telo zbavuje odpadu ktory inak koluje zahucsuje krv alebo oblicky... takze pit aj na silu. Nerobit si zbytocne hlavu pre hluposti ako su znamky a nveiem podobne nepodstatne veci. Pohyb miesto vysedavania za PC a Telky, zacat nejaku formu jogy, stretching a venovat sa partiam ktore mate znicene pre podmienky ktorym ste vystavovany v (praci, skole, sportu atd ) proste opakovane pohyby ktore narusaju rovnovahu svlastva klbov a nervoveho prepojenia. Blizsie otazky na maile