Hoj, dnes som asi o 13:50 spadol zo skejtu tak ze som proste spadol ako na chrbat, a ked som bol na tom chrbte tak sa mi tresla potom aj hlava tam vzadu, neboli to , iba taky tlak obcas citim v hlave, a niekedy ma to tak jemne zaboli hocikde , ale iba trosku , ale inac s nou mozem v pohode aj mykat a tak bez bolesti,, malo by to byt v pohode ? bo ku doktorke nechcem ist :) a este som po tom naraze hodinu skakal ,, tak nvm ?
Mensi uder do hlavy
Ja by som na tvojom mieste zajtra isla hned k lekarke. Mozes mat subduralny hematom, co je krvna zrazenina pod tvrdou plenou pod lebkou. A ak to nie je to, mohol to byt otras mozgu /jemny/.Ale v kazdom pripade, kazde silnejsie buchnutie hlavy by sa malo brat vazne, lebo hrozi nebezpecenstvo krvacania.
no, ja som si buchla hlavu len raz, ale paradne-hned v prvy den lyzovacky, ja som mala cca 10minutove uplne okno-t.j. bola som pri vedomi, aj som dolyzovala po pade najtazsi konecny usek trate, spamatala som sa ked mi otec vyzuval lyziarky pri bufete a zufalo mi vysvetloval nech sa nepytam co sa mi stalo lebo nevie. hrozne ma bolela hlava, mala som otras mozgu 1.stupna a polezala som si tri dni v nemocnici-za ten cas som pobehala vsetky mozne rontgeny, CT-cka, neurologov a neviem co vsetko este aby zistili, ci napr. nemam vnutorne krvacanie do mozgu ci ine poskodeniel. urcite chod na pohotovost, pre istotu. neskor by si mohol lutovat ze si to podcenil.
tak to si nemyslim, ja ked som mala 5 tak som spadla z poschodovej postele rovno na hlavu, a nic mi nebolo a ani som nebola u lekarky s tym, a doteraz zijem a to ouz mam 23, takze v pohode
co ja viem, ja som v pohode , len to ze obcas taky jemny tlak citim, ale toto nebola moja prva rana do tekvice, ked som bol mensi tak som napriklad skakal z postele na postel a drbol som hlavou priamo do steny v tom jak som letel =D myslis ze mam vnutorne krvacanie mozgu a uhyniem ?
no ja by som na tvojom mieste radsej isla, a nepodcenovala to..... ja som si tiez raz budhcla hlavu, a normalne s ami zahmlelo pred ocami a nespoznavala som ludi.... ale iba v ten den, tak som sla na druhy den k doktorke, hned mi vynadala, kde som dovtedy bola.... poslala ma na rontgen, chirurgiu, neurologiu, ale nic mi nebolo, len som musela mat 3 dni kludovy rezim, cize nic nerobit, ziadny hluk, stres, iba spat.......