nechcem byt zla:-(

Príspevok v téme: nechcem byt zla:-(
mirka111

ahojte vsetci,noo mam taky problem.asi to bude nejaka choroba psychicka,ale chcela by som vediet ine nazory.no mam priatela,je velmi dobry,ale velmi casto sa hadame.hadame sa preto lebo mna nastve aj nejaka malinka somarinka a potom vybuchnem,som zla,nervozna a neviem sa ovladat.velmi na neho kricim.bojim sa ze ma preto prestane mat rad a rozijdeme sa.velmi ho milujem.a chcela by som nejaku radu ako sa ukludnit alebo nieco len uz napiste.dakujeeeeeeem veeeelmi moc

[zruseny12]

MIRKA111,tym nevyriesis nic...to mam to iste,ked on raz chce odist tak odide a ty sa mozes rozliat na kolomaz,ma to v povahe...musis sa naucit nejak ovladat a hlavne nestressovat,lebo len sama si ublizis,nikomu inemu tym neublizis....ale chapem ta...je to velmi tazke...vela stastia...

mirka111

nooo tiez si myslim ze nam chyba jeho pozornost, lebo minule ked som sa s nim hadala a on chcel odist tak som robila vsetko preto len aby ostal.ale aj tak neviem...a rozmyslala som o tej antikoncepcii a ja tu vybusnost nebudem mat s antikoncepcie lebo som sa hadala este predtym.

[zruseny12]

...tak vsetko ta rozcul
uje, ci len priatel a jeho chovanie?
aj okolo ludia...a tak nejak postupne sa dopatrat k pricine...a vylucovat...

moniq

ja si myslim ze je to tym, ze sa citim nedocenena, alebo mam malu pozornost od frajera a ked sa odujem, tak si ma vsimne a chce to riesit, tak sa mi aspon venuje a potom je mily a tak...mozno je to tym..

[zruseny12]

podobne som na tom aj ja,ked ma nieco nastve musim sa vykricat,lebo by ma to roztrhalo od zlosti...ale viem sa kontrolovat na verejnosti...
ale,ja som zacala byt taka az ked zacali zdr.problemi,zacala som tratit vit. a miner.a mozno aj hormony sa menili HAK neberiem,ale po porode je vsetko mozne...
a niekedy som bola zasa tak,ze ked ma nieco nastvalo napr.ex manzel tak som sa s nim nehadala bola som ticho a dokazala som byt ticho i tyzden,urobila som vsetko v domacnosti,len som sa s nim nerozpravala,ticha domacnost bola...
a teraz zasa opacne,kricim ked ma nieco stve doma...taka bezradnost...ale uz viem presne pricinu....zmeny v tele...
treba hladat priciny,preco sa s clovekom toto deje...
lebo si myslim,ze nic sa nedeje bez priciny...vsetko ma svoju pricinu...

mirka111

aach boze holky, uplne vsetko co pisete robim aj ja a som uplne taka ista co sa tyka tych veci.ja som sa uz rozpravala aj s psychologickou, ktora mi vravela ze sa musim zmenit a to tak ze mu mam dat volnost a aj sebe,a ze nemam vseko brat uplne vazne.ale ked teraz si to poviem aj ja ale ked mam nervy tak to uz nejde tak lahko...a co sa tyka ziarlenia tak tiez asi ziarlim na uplne kazdeho.hoci v poslednom case sa snazim menej...

mirka111

moniq:no vies mas to troska lepsie, aspon podla mna, lebo ja ked som nastvata tak niesom ticho a v kuse by som sa len hadala a presadzovala svoje:-(