Mam akne

Príspevok v téme: Mam akne
cibi

chcela by som sa spytat,a poradit sa,mam akne ale len na licach inak mam cistu plet,vyskusala som vselico,ale teraz idem asi na antikoncepciu a celkom sa toho obavam ze mi to nepomoze.este mi doktorka navrhla Roacutan,ale to ma vela neziaducivh ucinkov a ja neviem co uz mam robit.trapim sa s tym uz rok.. mam 18 rokov.. dakujem

lenuliatko

no biostimul je lepsie.biostimul ma cervene svetielko a bioptrpn zelene.a cervene svetlo ma lepsie ucinky je to ovela ucinnejsie.budes si to musiet poctivo kazdy den nasvacovat a bude to trva nejake emsiace kym sa ti to napravi ale uvidis po par tyzdnoch uz pocitis zmeny ako ti to pekne vytiahlo a ako sa ti pomaly upravuje.lebo vies ked je to z niecoho interneh tak je to hlboke a bude ti to vytahovat az takpovediac od loziska toho zapalu.ale uvids :)bude to parada.mne sa to zlepsilo.mala som asi tak 17 ked som to zacala pouzivat.

marv

antikoncepcia pomôže...
preventívne môže hltať vitamíny a omega3 (čo je zároveň dobré na učenie) :)

hlavne si nedávaj kadejaké somariny na tvár, značkové prípravky za stovky...

Kúp si nejakú dezinfekciu a daj si najlepšie večer, nikdy si nevysušuj pleť predtým ako ideš do zimy.

cibi

aha.. dakujem,ja urcite mam tiez taky problem,mam chronicky zapal,a tiez to zacalo na jednom lici,teraz sa mi to rozsirilo aj na druhe.chcem sa spytat,lebo rodicia planuju kupit bioptron,a ci je to lepsie alebo horsie od biostimulu..ci si aj bioptron skusala.a mas nejake skusenosti.. aj ti zmizli jazvicky?

lenuliatko

no tak ja som sla na gastro.neviem ci vies presne co to je.strcia ti hadicku cez usta do zaludka a kamerkou ti pozeraju co tam mas.zistili mi chornicky zapal zaludka.vyrazky s ami robili pri ustach uplne tesne take malinke pri pere a helikobaktera mi zistili a zneho som s avyhodila na lici na jednej starne taky pas.no nasadili mi 3 konbinaciu liekov ktore som braa tyzden.boli ale velmi tazke a doteraz mam znich natusenu crevnu mikrofloru a teraz sa dostavam uz len ztoho a je to tazke.
ale kupila som si biostilmul lampu.je velka asi ako myska od pc a stoji okolo 10 tisic.je ale ucinnejsia ako bioptron lampa.posvietis si trikrat denne na miesta kde mas vyrazky po 10 minut a na 100% do niekolkych mesiacov ti to zmizne.urcite.cervene svetlo lieci uplne do hlbky a zacne ti to vsetko vytahovat.a pomaly sa ti plet vyhladi a ani jazvy neostavaju.a ta lampa sa da pouzitna hocico aj ked ta bolia klby alebo zapastie

cibi

ano mam presne.. aj streptokoka.. a ako si si to nakoniec liecila? a teraz mi dosli vysledky zevraj to akne nie je z toho.. ale ja si myslim ze je to z toho

lenuliatko

ja sm mala tiez na lici jednom sa mi vyhodil taky pas a nakoniec sme zistili ze som mala helikobaktera.vacsina akne ma povod niekde vo vnutri v organizme skus sa dat vysetrit na interne.