Ahojte, pred nedavnom som si dala bielit u zubarky zuby, dala mi kto mu "lacnemu" programu akoze gratis pastu opalescence,ktora udrziava tu bielost..akze je super,udrziava...ale dnes som si ju u nej objednala, prisla som po nu a zabila mi cenu 400 sk v akcii.... necakala som,ze t bude 100 sk,ale mam pocit,ze ma trosku oklamala...nemate niekto skusenosti,de tuto pastu dostat aj mimo zubarov a kolko stoji???
Zubna pasta Opalescence - super bieliaca
aha,dakujem krasne...ale vidis,asi je predsa mimo,lebo mi tvrdila,ze kazdy den ju mozem pouzivat....a aj letacik v anglictine som citala,tak sa mi to hned nezdalo...dkaujem krasne za info...
JAJA-kukala som,ale k cene som sa nedostala...ale dik :)
Bola som pozrieť v kúpelni a my ju máme:) Len som nevedela ako sa volá, ale bolo mi to povedomé, až keď som si prečítala, že si dala za ňu 400, tak som si spomenula že by to mohlo byť ono.
My sme za ňu dali asi 350 alebo 370, už nepamätám, ale stála za to. Vydržala nám rok. Kupovali sme si ju presne pred rokom a teraz nám končí. Používame ju dvaja. Perfektne bieli zuby. To že sa môže používať asi 2 - 3 krát do týždňa, tak to ti asi hygienička povedala. Ja by som si ju kúpila ešte raz. A je podstatne väčšia ako obyčajné pasty. Nemusíš ľutovať. To sa k signálu white alebo iným klasickým bieliacim pastám nedá porovnať.