Ahojte..pred tyzdnom som mala dostat menzes no este stale neprisiel.nemam ani take pocity ako mavam inokedy pred menzesom iba obcas ma tak trosku bolia krize,ale to je asi tak vsetko.nemam ani ziadne tehotenske priznaky,vlastne ani neviem ako sa prejavuju...myslite si,ze by som aj napriek tomu mohla byt tehotna?tabletky som vysadila v maji.kedy by som si mala urobit test aby bol dostatocne spolahlivy??dakujem za odpovede...
test...kedy??
ja som zacala mat priznaky tehotenstva po 2 tyzdnoch.vracala som.rano hlavne asi 3 krat za sebou.no a potom som mala nenormalne vykyvy nalad manzela som skoro zozrela od hnevu za hocijake slovo ktore ma vytocilo.potom som zase bola precitlivela.a jedla som vselijake bortaciny dokopy
Petuska - Ako dopadol test?
a ako je to teda s tymi priznakmi??
dufam,ze ja budem na tom opacne..
MNE MESKALI KRAMY PAR DNI... MALA SOM STRASNE NERWY... ZE CO AK SOM TEHOTNA.. A NAKONIEC SOM NEBOLA :) JUCHU :) ALE BOLI TO NERWY.. OD TEJ UDALOSTI SOM SI DALA RADSEJ PREDPISAT HAK :)
Dakujem pekne..tak si ho urobim zajtra rano..keby bol pozitivny to by bolo supeer..zajtra sa vsetko dozviem..
Petuska - ten test je dobrý, môže sa robiť kedykoľvek v priebehu dňa, ale ak sa dá, urob si ho ráno z prvého moču. Myslím, že výsledok bude 100%.
meska mi to 7 den,kupila som si uz aj test rapidclear,len som nevedela kedy ho pouzit aby bol najspolahlivejsi..dufam,ze uz bude..dakujem
Ak vám mešká menzes viac ako 5 dní, kludne si urobte tehotenský test, už by mal byť dostatočne spolahlivý.
S tými príznakmi je to rôzne. Niektorá nemá žiadne, iná ma všetky.
h...a ty pocitujes nejake zmeny alebo sa citis nejak inak??