Ktoru zenu povazujete za dokonalu? (fakt ze kocka, menili by ste) A kto je podla vas najlepsie vyzerajuci chlap na svete?
Dokonala krasa
Dneska som si zapla GG, A. Bledel je fakt pekna a ma dobry uces. Asi pojdem s fotkou ku kadernicke :D
Ano Rory je strasne pekna a vyzera uplne prirodzene :)
jaded4good.files.wordpress.com
Hra Rory v Gilmorkách :) Je fakt pekná a prirodzená:) VYbrala osm neretusovanu fotku :)
Mne sa pači nos Lindsay Lohan. Ma ho sice robeny ale velmi pekne, prirodzene.
no dokonala krasa je to co sa tebe/mne paci a ta ktoru nam vnucuju ako dokonalu media je ta z fotošopu, si vygoogli slova photoshop a meno nejakej hviezdy...
Dokonalost neexistuje.:)
Ta ktora je dokonala, ma napr. uraz, jazvu a uz dokonala nie je. Fakt to nejde.
Pohybujem sa vo svete modelingu, aj v zahranici byvam dost casto. No fakt baby su krasne, ale kazda ma nejaku chybicku. A kazda ma nejaku tu jazvicku pomaly.:)
Napr. jedna talianska modelka, ta bola pre mna dokonala, ale padla z kona, teraz ma jazvu poriadnu na nohe po operacii, ale krasnou pre mna zostala. dokonalost neexistuje a kto sa o nu pokusa, nech si radsej da hlavku naporiadok.
Ahojte, tie fotky, čo tu uverejňujete, sú len dobre urobená robotka šikovného človeka, čo vie super retušovať a pracovať s Photoshopom. Dokonalá krása neexistuje, nikto dokonalý nieje a nikdy nebude..:) Veď to je na tom to pekné, nie? Mne osobne sa páčia baby, ktoré a o to ani nesnažia, sú prirodzené a dokážu výjsť na ulicu aj bez make-upu, a potom sa mi strašne páčia baby, ktoré sa ráno prebudia. Som dievča, ale mám aj kamáratov - chalanov, ktorí vždy hovoria, že ráno je baba je pekná, pokiaľ sa dobre vyspí:) A z tých filmových "popstar" považujem za krásnu babu Julia Roberts. S ňou si vždy rada pozriem dobrý film :-P
Alebo Kirsten Dunst fusedfilm.com
Ja by som chcela vyzerat ako ona...whatsontv.co.uk 72.167.126.174 prirodzena krasa...
lizanka :ked myslis :D:D , ale aj tak by som rada vedela :D