Ahojte mam 16 rokov a este som nebola u gynekologa a chcela by som ist dat predpisat nejake antikoncepcne tabletky.. predpise mi ich aj ked mam len 16 ? a musia mi vediet o tom rodicia? diky
mozem mat antkonc. ked mam 16 ?
ked jej na nu nik neprispeje tak brigadka - co je na tom zlozite
radsej nech si da predpisat hak,jak v 16tich mat decko,ked uz chce sexovat..a este by ma zaujimalo kto jej to zaplati..ved ma 16 a to nie je lacna vec
ja uzivam antikoncepciu od 17-tich, pretoze som mavala horzne bolestivu menstruaciu. dostala som doporucenie od obvodnej dokotrky a sla som tam. nemusela som ist s mamou, bola som tam s kamoskou, ktora ma fakt podrzala, lebo prvykrat je to strasne stresujuce. uz ju uzvivam 5 rokov, a pribrala som z nej.
n.. dakujem preste toto som potrebovala pocut :)
hmm:..mozno zalezi od gynekologa le nech sa ona sama spyta mozno niekoho znameho alebo tak ktory gynekolog je lepsi..vies nie vsetci doktori su svine...a ja som este zlu susenost nemala...
ježíš....... ona sa len pýtala či jej predpíše antikoncepciu!! Je to jej telo tak nech si robí čo chce a keď sa tu pýta tak asi je rozhodnutá že si ju dá... jedna téma tu už bola čo sa tu vyjadrovali proti antikoncepcii ona sa len pýtala či jej ju predpíše tak ju nechajte tak.. aaa inak ano predpíše aj ja som bola v 16 a sama !! to je vše,,,,,,,
to lucka: a vieš aké prachy sa točia v tomto? myslíš, že každý gynekológ chce to najlepšie pre svoju pacientku??? A upraviť menštruačný cyklus sa dá mnohými inými spôsobmi a netreba hak.
Ty by si sex este nemala mat,dievca zlate.
Jasne ze ti ju da..aj ja mam 16 a predpisal mi ju..a okrem toho neviem preco tu maju niektory take narazky..gynekolog predpisuje antikoncepciu mladym babam aj ked maju problemy s menzesom..urcite nieje az takym zabijakom hormonov..ved aj gynekolog je lekar...
v 16 tich? minulý týždeň som bola v gynekologickej ambulancii. Keď som si prezrela tie "ženy" čo tam prišli... Hanbili sa si zobrať časenku... a tak radšej poslala po ňu priateľa, ale tabletky si nechala predpísať bez hanby. Dievčatá vaše telo sa ešte vyvíja a chcete, aby vám zošaleli hormóny a vyskytli sa iné zdravotné problémy?