ahojte, mam 16teda v auguste tohto roku som mala viem ze som primlada..
s mojim priatelom sme mali vztah 3roky cize od uplnych deti..on ma teraz 19...
koncom augusta sme sa rozisli pretoze ma podviedol s inou sice som mu odpustila ale on sa mi nedokazal pozriet uz do oci...nedavno som zistila ze cakam babetko..a jediny s kym ho mozem cakat je moj priatel,,hned ako som sa to dozvedela sommu to dala vedeit, o pr dni za jeho podpory aj rodicom mojim aj jeho..vzali to dost zle hnevali sa nas..teda moji rodicia sa dodnes aj hnevaju..par ludi z mojho okolia tvrdi ze nie som normalna ani ja ani on ked to babetko nechceme dat prec...
najdem tu nejaku "spriaznenu" dusu? maminku/tehulku v mladom veku?:)
dakujem Lucka:)
Cakam babo a nehanbim sa zato:)
ano baska mas pravdu.ked sa citis tak dotoho :)babo ja babo :)
Niekto sa na dieta neciti ani ked ma 40. Zalezi to od toho, ake ma zazemie. Ja osobne budem mat 21 rokov a velmi tuzim po dietatku. S priatelom sme ako tak zabezpeceni, mame kde byvat a ked sa na to citime, tak preco cakat nie?
kym som neotehotnela netusila som ake to je ked ta dietatko kope a netusila som ze tak casto..phanecku niekedy je to take pekne ze aha mami som tu ale niekedy take ze mami do kelu som hladna alebo co si to dnes zjedla :D
Ja tiež ťa neodsudzujem, ale ani nechválim, v 16-tich si viem aj ináč predstaviť život, ako prebalovať a starať sa o dieťatko. Mám pocit, že ešte aj ty potrebuješ maminu. Nech sa ti darí, držím palce. (že vraj je nízka pôrodnosť)
no, to dievcatkam sa chce skoro, len chlapci si tam hoveju:D
zaciatkom decembra..niekedy 5.ale neverim ze to bude resne.niekedy mam pocit ze mala chce uz teraz ist vonku :D
v poriadku, to zavisi aj od vyspelosti v mysleni, ty vies..poznam ludi, co ani v 35 niesu vyzreli.
A kedyze mate termin?
ja mam 19 :) a ja sa nato citim.
No aj v 19 je to skoro, ale proti gustu...
Kedysi sa za dospelost pokladal vek 21 a to uz je clovek predsa len obkukanejsi.Dnesne 18 si myslia, ze su neviem ako dospele, ale este rozumu to nema.Ale najdu sa aj vynimky, netvrdim, ze nie.
no tak ked moja dcera vyrastie(zatial je este v brusku)tak hned ako uvidim ze uz dospieva poucim ju teda o antikoncepcii ako mna poucila mama.no a ked pride domou stym ze v 16 otehotnela tak nech si ma nezela.podla mna je to prilis skoro.no ale tak ed sa uz stalo tak co teraz uz narobia.
neviem co jej priatel robi asi studuje alebo co.nic nepovedala onom