strasne mi chuti med jedol by som ho stale ale neviem ci to zdrave ho stale jest co si otom myslite mozem od neho aj bribrat??
MEDIIIIIIIIIIIIK
lilith--vravim len to , co som pocula..neviem, aka je vlastne pravda. ale ved to je jedno...
ano do medu sa dava cukor ... ale len ktory je z rastlin ale pravy vceli med co nase vcielky vyprodukuju tak tam sa nedava !!! ale ten stoji v obchode viac :(:(:( ale ja ho tiez papaaaaaam mocno mi chutii stale si nalej plnu pusu a potom uz necem nic sladke :D:D:D
mam susedovcov vcelarov, oni mi povedali..ze sa don pridava urcite male mnozstvo cukru, lebo by sam o sebe bol horky...ale tak nebola som pri vyrobe, neviem:-)
ale ja ho tiez fuurt jedavam:-)
Ak nemas alergiu na pele, mozes si ho jest kolko chces:)
A lilith, to je super, ze tato je vcelar:) mas stale poruke tolko zdravych veci a zadara. Inak vies o liecivej sile materskej kasicky?
Marisssa do medu sa podla teba pridáva cukor? To si kde počula? Moj tato je včelár a sa tomu začudoval...
O mede sa hovorí že lieči 99 chorob zo 100, obsahuje takmer všetky mineráli, nedráždi žalúdok pretože ide priamo bez odpadu do krvi.
Ja každé ráno pijem med s propolisom a vlažnou vodou , alebo citronovou štavou, a celý rok som zdravá..
no do medu sa samozrejme pridava aj cukor..ale v malom mnozstve.ja sladim medom vsetko, ked mam chut na sladke, dam si med:-)vravi sa, ze je velmi zdravy..u nas ho jeme vsetci!a domaci samozrejme,teda bio:-)zatial bez tazkosti..