Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vyrazky na pyskoch

Príspevok v téme: Vyrazky na pyskoch
fx

ahojte...pisem momentalne trochu zmatena...tato vec sa mi stala 1x, konkretne pred styrmi dnami som si nasla malinku hrcku, resp. vyrazku na vnutornej strane pysku posvy, bolestivu mierne, myslela som si, ze to je z holenia, pravdepodobne som sa porezala, a zapalilo sa to....palila ma pri moceni. Avsak o 2 dni nato, som si nasla na druhej strane dalsiu a dnes uz mam 4 . Nepali to uz, skor svrbi,....neviem co to je...bojim sa celkom...neviete mi poradit?

cicula1992

ludia neviete co moze byt ze ja mam na piskoch take nieco jak vyrazky ale tri dni uz a vela uz mam nervy co pomoze prosim

alenka_maxova

no...tak kamaratka si nasla nieco podobne...Isla po mojom predviedcani konecne k lekarovi, urobil jej testy - vysledok - 8 druhov kadejakych potvoriek...baby neriskujte, okamzite k lekarovi!!!!

Shila

ne ne praveze vobec je to ploche ako normalna taka chrasta... nejsom panna....ale mam jedneho partnera a on nic nema... mala som jedneho asi pred mesiacom a pol ineho ale ten je tiez cisty..

Shila

alebo vies co neska to neham este tak.... a zajtra idem ku gynde.... ale fakt sa bojim.... neviem co budem robit ak to bude nieco vazne...

LETICIA

cajovnikovy olej kupias aj v lekarni a aj dmku a popozeraj sa aj po drogerkach, to bol len priklad oriflame, alebo sa opytaj v lekarni na masticku Fucidin.

Shila

no dobre lenze to kym objednam a dojde to nevies o niecom co sa da kupit v lekarni co zaberie???... niaku hojivu masticku alebo tak??