Ahojte,ja viem,ze je to blbe,ale moj priatel ma maly penis,nedokaze ma uspokojit.Velmi ho milujem,ale proste potrebujem aj ja nejaku rozkos.Ked sa milujeme,tak ho v sebe takmer vobec necitim a o rozkosi sa hovorit ani neda.Ani neviem,ze aku radu cakam,lebo mam pocit,ze sa s tym nic neda robit,ale keby nahodou niekto nieco mal,tak sem s tym,dakujem.
Ma maly penis...
pedritis moze byt ja zatial nejak narast okolo 5,5 cm ale uvidim ci este porastie dalej je to parada
presne ako sa tu pise a penirium ti moze pomoct az 7,5cm narastu
skus to penirium pomohlo uz vela ludom ja osobne taky problem nemam ale kamarat mi tento produkt spominal a vidim aj tu ci na inych forach plno ludi ho odporuca
nezufaj skus uzivat penirium u mna pomohlo tak pomoze aj tebe a myslim si ze manzelka sa uz nebude stazovat viac
Ahojte mam 31 r som zenaty problem je ze mam penis mali ked mi postavi tsk mam 10cm penis ale problem ze sa rychlo sa spravim neviem co mam robit msnzelka vravi ze sex je onicom nemozu sa ozbavit zeny potrebuje sex aspon 15 cm dost tvrdo musi byt aj aspon srx 15 minut potom zeny budu mst mokre pice
Tabletky na zväčšenie penisu - track.naturalxl.sk Užívam ho iba 6 týždňov a môj penis je už o 2 cm väčší.
Existuju rozne pripravky - lieky alebo zariadenia - nie vsetky vsak funguju, overeny sposob, ktory je zdarma je cvicenie penisu. Jedina nevyhoda je cas, ktory stravite cvicenim, ale vysledky sa urcite dostavia. Informacie pre zaciatocnikov najdete na stranke -odkaz odstránený- Baby, skuste im nenapadne podsunut tuto stranku! Mozno si to konecne uvedomia.
no asi tak. mala som dvoch z vacsim a dvoch s mensim. skor ako o dlzku ide o hrubku podla mna a samozrejme techniku. aj 15 cm priatel ma vedel uspokojit to je pravda ale posledny partner ktory mal 13 no nedokazala som dosiahnut orgazmus a nech som sa teda snazila akokolvek ci uz stahovanim vaginy alebo akokolvek musel ma dokoncit rukou
aj maly saso dokaze zahrat velke divadlo a je to fakt staci ak sa budes aj ty snazit a budes mu pomahat stahmy akoby si zadrziavala moc stiahnes a povolis a ked ho bude mat aj sedem cm tak budes citit a ktosi tu pisal o hrubke vraj nech je aspon hruby no nemam ten pocit niekedy je tensi lepsi..ono to znie pekne ze ten moj ma taky velky a taky hruby no ziadna nepovie ze ked domna zastrci mam az slzy v ociach lebo mi bije az do maternice alebo ked mi da do anala tak mam pocit ze ma roztrhne lebo je tak hruby :)
ja mám 8 cm penis neviem čo mám robiť aj ked som este dost mladý