Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tuzba po nevere

Príspevok v téme: tuzba po nevere
julka22

prosim poradte mi co mam robit mam 4 roky partnera s ktorym som uz aj zasnubena a mame sa aj brat a mamespolu aj dieta 2 rocne.ale ja stale tuzim po niekom inom ale len na sex ja neviem sa tomu ubranit zatial som ho nepodviedla a asi na to aj nemam odvahu nevedela by som sa mu ani pozriet do oci keby som to urobila ale jednoducho po tom tuzim asi som zrela k psychiatrovy alebo nieco podobne

cx

zivocisny typ, kokos tie zeny nevedia co chcu, resp. riadia sa instinktami, nie rozumom. nevera je listok na cestu do pekla..

Summer_

Chester ma parvdu. Ja suhlasim. Ja mam chlapca ktoreho milujem, som len s nim a pri pomysleni na ineho mi je to skor nechutne ako ze by som po tom este aj tuzila... Ak niekoho milujes, tuzis len po nom.

Chester

Chvala Bohu, že ja mám dievča, ktoré túži len po mne čo sa týka sexu...že nemá také túžby ako ty...ako pozerám, môžem byť rád, že mám vedľa seba to čo mám.

madman

podobny problem, a to som mala pri kazdom partnerovi - a reci, ze som este asi nebola zamilovana prosim nepiste, kedze som zamilovana velmi ... len proste, som strasne zivocisny typ a aj ked mam skvely sex, mam stale chut na nieco nove ... ale nerobim to, ale mam neskutocne pokusenie a cim som starsia, odolava sa tazsie.