vypučené brucho

madman

mne sa na jej vysku nezda byt tucna, myslim, ze aj bmi ma v poriadku - a ja som mavala velmi nafuknute brucho z vetrov.. vlastne, doteraz ho take mam, ked to na mna pride :)

michu

Pre mariaa: Konečne som našla "inú tému s odpoveďou". :-)
Viem, čo by mala a čo nie, lenže! Ako "donútiť" pubertiačku dodržiavať pre ňu tak dôležité zdravé stravovanie a cvičenie?!
Už padali aj slová: "Máš najvyšší čas začať s tým bruchom niečo robiť, lebo sa ho už nezbavíš." Sama poviem, že vydrží cvičiť, ale už druhé opakovanie série jej robí problém. Sama povie, že bude "správne" jesť a ja nájdem v ruksaku, v poličke papieriky od dobošiek, čipsov...

[zruseny12]

ethel,ale ked brala nejake lieky na zacpu,preco nie...ale je pravda,ze brucho moze byt nadute,ked aj cloveka nafukuje...

ethel

nemyslím,že v tomto veku by mama mať "uvolnené črevá".Skôr by som jej odporúčala brušáky.Podla toh,čo si písala,že bola na gastre si skôr myslím,že pôjde o zduté brucho plynmi...vravím brušáky

[zruseny12]

mi-chu uz som ti odpovedala na inej teme...ale to je vydno,ci je to tuk,alebo uvolnene creva...mala som podobny problem...