Ahojte chcem sa opýtať či niekto z vás používal vaginálny krém Gynazol 2%, lebo mne doktorka povedala že ho mám užívať 4 dni, ale v príbalovom letáčiku je písané že je na jedno použitie a potom sa má vyhodiť, čo teraz? poradte prosím
Liek Gynazol
Môžem sa spýtať ak som po 4 dni mala pohlavný stykale s kondómom myslíte že to nemusí zabrať ? je možne si ho aplikovať znova tak 6 dni po prvom užití aj bez predpisu lekára??
Gynazol sa aplikuje na jeden šup celý. Je potrebné si ho hlboko zaviesť a potom aplikovať. Krém potom adheruje(prilnie) na sliznicu. Nejaké množstvo potom síce vytečie, ale len to, čo už bolo nadbytočne a neprilnulo. Potom pôsobí 5 dní a zabíja kvasinky, čo spôsobili to svrbenie. Teda naraz použiť a vyhodiť.
anjelik/to ze ti ten krem vytiekol je uplne normalne, kazdy krem aj cipky z atde vytekaju...este si nikdy nic take nebrala ked nevies??
a neboj to sa ja tak prelieci aj ked vytiekol:)
a neviem ako by si to chcel apouzit 4 krat , ved toho kremu tam je presne na 1 aplikator ktory si k tomu dostala
baby tak dala som si ho na noc, a ráno ked vstanem všetok krém mi vytiekol von to tak má byť ? teraz sa bojím či sa dosť dobre preliečim
však ja som si študovala na googli aj príbalový letáčik a je tam napísané že je to na jednopoužitie GYNAZOL 2% sa to volá, a v lekárni mi vraví lekárnička či mi to doktorka predpísala na 1 krát alebo ináč, tak nechápem, ako to môžno použiť viac krát?
opravujem, ak chces, aby to zabral....
urcite nie, dava sa to len raz, ten liek bol na to urceny, aby nesposoboval starosti s kazdodennym pouzivanim....vsak ak chces, tak si klikni na google, ze GYNAZOL, NOBEL a tam najdes popis lieku....ak chces, aby ti nzabral, musis ho tam dat cely, nie len cast, lebo sa nevyliecis....
mne doktorka povedala že to budem užívať štyri dni tak teraz som trošku mimo
usiko dakujem, takže bud som to zle pochopila alebo neviem, lebo ja ked idem k doktorke to je iný stres, takže nič sa nemôže stať? nedá sa to vystreknúť tak že iba časť či dá, vieš ako myslím na viac použití?
Ja som presne Gynazol pouzila pred skoro tyzdnom. Je to naozaj tak, ze sa aplikuje raz, ale posobi vnutri viac dni. dokonca ani priznaky ti nemusia vymiznut hned, ale postupne. mne mykoza uplne ustupila, aplikovala som si ho minuly piatok.