Obvodny lekar v Presove

Príspevok v téme: Obvodny lekar v Presove
majka_

Som z Presova, mam 20 rokov a chystam sa odist od mojej obvodnej lekarky (este pediatricky) ku obvodnej lekarke pre dospelych. Riesim ale problem, ze ku ktorej lekarke si preradit kartu. Som zo Sidliska 3. Moja mama chodi ku dr. Knisovej (myslim tak sa vola). Neviem, ci je stara, ci mlada, ale som pocula, ze jej sestricka nie je prave najprijemnejsia - tak neviem. Moja sestra chodi ku dr. Jackovej, ta je dobra, ale kedze byvam castejsie chora, sestra mi ju velmi neodporuca, lebo by som v kuse cestovala za nou (i ked samozrejme autobus mi tam ide casto ku nemocnici). Potom som pocula o nejakej vysokoskolskej lekarke, ze je dobra a tu mi zas odporucala dalsia sestra, kedze studujem na Vysokej skole v Presove. Moja sestra, ktora chodi ku dr. Jackovej mi odporucala u nas na Sidlisku 3 myslim dr. Hricovu alebo tak nejak sa vola. Vraj je dobra, ale ja ju nepoznam a nepozna ju ani sestra. Cize to je moj mensi prieskum. Poznate nejaku dobru lekarku - obvodnu pre dospelych?

1eny1

Maji, dr.Hricova je asi vo veku pred 50-kou. A neviem o tom, žeby šla do dôchodku. Ja ani neviem v ktorom veku odchádzaju. Ambulanciu ma na sidl.III, no naňu len pekné ohlasy su. K nej veľa ľudí chodí čo osobne poznám.

majka_

ENY: o dr. Hricovej som pocula pekne ohlasy. je starsia alebo mlada? lebo neviem, ci mamka mala namysli prave ju, ale vravela, ze vraj ide coskoro do dochodku ci co. je to pravda? chcela by som fakt, aby mala aj milu sestricku, lebo skutocne, ta sestricka pri dr. Knisovej je vraj v kuse zachmurena, akoby sla na pohreb...

1eny1

Od kedy som vybrala kartu od detskej, tak mam Hricovu.Už niekoľko rokov. Je dobrá, ochotná a zodpovedná k svojej práci. A sestrička je tiež dobrá. Páči sa mi jej prístup. Inú ani nepoznám, keďže chodím len k nej.

majka_

no ja viem, ze sa ponahlat este nemusim. ale trosku ma uz mama ponahla svojimi recami: ze ci sa "nehanbim" sediet pri detskej lekarke medzi malymi nemluvnatami :o). ja zas byvam dost casto chora. kolko mas rokov Mirka? teraz som sa bola zaockovat pri mojej lekarke a mama mi hovorila, aby som uz kartu od nej zobrala. chodila som k jej manzelovi - alergologovi, ale od toho som zobrala kartu, ked som mala 18 rokov. ale tu pri obvodnej som zatial zostala. tak riesim dilemu, kam ist :o)

majka_

no ja viem, ze sa ponahlat este nemusim. ale trosku ma uz mama ponahla svojimi recami: ze ci sa "nehanbim" sediet pri detskej lekarke medzi malymi nemluvnatami :o). ja zas byvam dost casto chora. kolko mas rokov Mirka? teraz som sa bola zaockovat pri mojej lekarke a mama mi hovorila, aby som uz kartu od nej zobrala. chodila som k jej manzelovi - alergologovi, ale od toho som zobrala kartu, ked som mala 18 rokov. ale tu pri obvodnej som zatial zostala. tak riesim dilemu, kam ist :o)

mirka 23

No aj ja by som už potrebovala normálnu doktorku, lebo ešte stále mám kartu u pediatričky:)Ale je tam v podstate ani nechodím, Keď som chorá, tak to riešim prírodnými vecami a doplnkami a vyzdraviem za 3 dni. Ako keď chodíš na výšku, tak sa nemusíš ponáhľať. Poriadne si vyber lekárku. Ale ja ti neviem poradiť, aj keď som tiež z PO.