sex s plnostihlou = problem?

Príspevok v téme: sex s plnostihlou = problem?
objemnejsia

ahoj.. som baba a v poslednej dobe som dost pribrala.. a vidiet to na mne..
s jednym chalanom sa poznam uz dlhsiu dobu a pritahujeme sa navzajom.. a chceli by sme skusit aj nejaky ten vztah - nemyslim len sexualny.. ale mojim problem je vyzliect sa pred nim.. jednoducho ze sa mu uz fyzicky nebudem pacit no.. neviem chalani.. ako to beriete? ked ma baba celulitidu, velmi vas to odpudzuje? a ked nema spevnene nohy, vacsie brucho.. je to pre vas problem?
vdaka za vsetky odpovede :)

kachnicka

Objemnejsia, ak by takto rozmyslali vsetky baby, sex na tejto planete by si uzili asi len supermodelky. chlapi maju prave radi, ked maju zensku aj za co chytit, a povazuju zenske krivky za ovela pritazlivejsie ako tenke laty bez naznaku zadku. a celulitida? v dnesnej dobe vec, ktora sa tyka kazdej druhej baby. a garantujem ti, ze v posteli na to rozhodne nehladi nikto.

objemnejsia

no kukulienka, to si pekne napisala :D normalne si mi dodala odvahu :D
akoze s jednym priatelom som s tym problem nemala ani ked bolo svetlo, chapes.. toho som fakt lubila.. a vedela som, ze aj on mna, a vedela som, ze sa mu pacim taka aka som.. (celulitidu mam cely zivot, len teraz je ovela viac viditelna..)
ale s tymto chlapom.. je to ine.. neviem preco, ale je to ine.. asi ho chcem viac na to fyzicke nez na lasku no :) ale psst :D

kukulienka

vieš možno on ma peknu postavu ale ked sa vyzlečie bude mať maleho pipíka, nikdy nevieš čo ma v gatiach , zistiš to ak to uvidiš na vlastné buľvy :-))
tak hlavu hore, ved on aj ked si oblečená vidi že nie si modelka tak , keby si sa mu nepačila oblečená tak sa mu nebudeš pačiť ani vyzlečena a hlavne pri sexe s nim nelaž ako drevo ale bud riadna dračica a zabudne aj na tvoju celulitídu ...

deanar

??? ja nema problem,mám trocha vacsie brucho a tak ale som nemala problem pred partnerom,a ten rok co spolu chodime aj on pribral a mne to nevadi,takze ja sa pacim jehu a on mne,ziaden problem a aj keby bol iny aky je,ja by som nezmenila svoj nazor

objemnejsia

no.. pritahujeme sa :) ja nie som az taka tucna.. len sa mi zvacsila celulitida a tak jasne mam aj trocha viac tuku na sebe.. ale on, ma skvelu postavu .. nie velmi na objem, ale nadherne vyrysovanu.. mnam :) take najradsej :D
jj uz sa snazim pre to nieco urobit.. uz sa mi podarilo dat trocha aj dole :) ved ja sa aj tesim, ze zhodim pri nom :D ale najskor musim prekonat ten akoby blok.. chapete..
hellfire - vies co, presne taketo nieco som chcela pocut :D nech ma to prinuti spravit so sebou nieco, ale nie len tak ze no prestanem jest sladke, ale tvrdsie si davat do tela :D vdaka :) ja si tiez neviem predstavit milovat sa s tuckom s pivnym bruchom.. :)

bobrik22

Ak sa navzajom pritahujete ako pises, nemalo by sa to zmenit ked sa vyzlecies.Niektori chlapi maju radi makkucke zeny, poznam vela takych. Takze sa neboj, nehanbi, ak ta ma rad, urcite mu to nebude vadit. Chlapov viac trapi, ked sa zeny hanbia, zahaluju, vyzlecu iba po tme nez to ci mame o 5 kil viac alebo menej.
Ak sa necitis dobre,lebo si pribrala, skus troska zmenit jedalnicek, nieco koli tomu urobit a hned sa budes citit lepsie, pritazlivejsie.
Mne osobne sa paci,ked je chlap pri tele:))

inžinierka

Ak ťa partner lúbi, tak kilá nie sú prekážkou(môj názor). To isté máš, ak baba je jak troska (tenka lata), stále je to to isté