Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dva mesiace neprestávajúci kašeľ.

Príspevok v téme: Dva mesiace neprestávajúci kašeľ.
nuggetka

Dobrý deň prajem! Mám taký problém. Už dva mesiace kašlem. Teploty som nemala, možno trošku nádchu na začiatku, ale nič viac. Bola som aj na rontgen pľúc, ale nič mi nezistili. Na lekársky predpis som vybrala dvojo antibiotík, silný sirup a lieky proti alergii, ale nič z toho nezabralo. Kašlem ešte stále. Síce nie celý deň, len keď sa hlbšie nadýchnem, som v klimatizovanom prostredí alebo stále keď si ľahnem vtedy to je najhoršie. Neviete mi povedať čo by to mohlo byť? Ďakujem za odpovede.

nuggetka

je to suchý kašeľ...hlieny nemám...dnes som sa akurát zobudila s nádchou a včera sa mi vyhodil herpes...vyskúšam všetko čo ste mi poradili, len aby to už nepokračovalo...ďakujem

Ivka 1

Ano to poznám a dobrý je aj cibuľový sirup
s majoránkou a medom. Taktiež cibuľový sirup. To je dostupné stále. Možno by sa dali ešte nazbierať listy skorocelu kopijovitého a variť čajík , prípadne urobiť skorocelový sirup na zimu do zásoby. Ide babie leto,tak to možno ešte stihneme :}

kasel

mne pomohlo na stopro pri kasli, ktory bol strasny a tiez neprestavajuci toto: CELY TYZDEN PIT 3x DENNE MAJORANKOVY CAJ - caj.lyzicka kopcom majoranky, zaliat odstat a pit - teple.
a uz 7 rokov mam od kasla - teda toho mojho co ma trapil - pokoj :-)
STARE; DOBRE; VYSKUSANE...

Ivka 1

Oreganové kapsule veľmi pomáhajú pri kašli,skvapaľňujú hlieny ,pôsobia antibakteriálne a protizápalovo.

nezabudka

ja to mam presne tak isto, koncom augusta som prechodila virozu, a zostal mi na pamiatku kasel. lekarka povedala, ze je to ok, ze kasel moze trvat aj 3 tyzdne, ale mne to trva uz vyse mesiaca. tiez velmi zavisi od vzduchu, v ktorom som.

nellka

Nugetka, nočný kašeľ býva aj sprievodným znakom srdcových ochorení. To ma len tak napadlo, že by bolo dobré urobiť ekg a echo.

RNG

kaslanie znamena, ze ta nieco drazdi. Je to mozne z alergie a na to by ti mal pomoct Quercitin, bromelain a vitamin C, alebo je to z hlienov stekajucich z nosnych dutin pri spanku do pluc a tam sa rozkladajucich a sposbujucich drazdenie a zapal a na to by som si parktat denne dal par kvapiek koloidnej striebornej vody alebo roztoku GSE do nosa a tiez pil GSE(60 kvapiek do litra vody) a tiez oreganovy olej(3x2 zelatinove tobolky (s jedlom!!, je to korenina!!), ktora je proti kvasnym infekciam v plucach a naviac expektorant=odhlienovacm pluc a priedusiek.
Skus spat na bruchu alebo aspon na boku, nech sa ti hlieny z nosnych dutin pri spani nedostavaju do pluc.