ahojte mam taky problem ze bola som hneda opalnena a tam kde sa mi teraz urobili vyrazky a ked som ich tlacila ostali mi bielsie flaky myslite ze to sa mi tam urobila nova koza tak aj novy pigment ?cize biely..lebo ja som inak biela...len opalena som este dot vitiligo to asi nieje ked to z vyrasiek ..mate niekto skusenosti prosiiim
biele flaky po akne pomozte prosim
neboj vitiligo je ine
ale nie, to mas po chrasticke, musis chvilu vydrzat kym sa ti obnovi dalsia vrstva
no ale tie flaky su jednoznacne iba po vyrazkach ... a vitiligo sa asi tak netvori ze?
ahoj jajka myslis ze je to normalne ?aj ty to mas ? vies teraz som si to vsimla po lete lebo som tmava a mam strach ze je to neako choroba mozno aj vitilgo ...:(
boze baby ved to vam zmizne, to je normalne...
uz nikto s tymto problemom ?
ahoj nicka som rada ze si sa ozvala a ze neisom sama a vies vsimla som si to aj u brata to nieje vitiligo ani nic ale ja si mylsim ze to je len nas pigment ktory sa obnovil a preto mame flak ale ked sa opalime tak to zmizne...aj ty mas sem tam vyrazky n atele ,? a ake to mas velke ?
ja mam presne to iste a tam kde aj ty..a tiez neviem co s tym :(
mam ich na pleci a este aj v predu na hrudniku ale to vzdy tam kde som mala vyrazku a mala som az chastu a potom mi ostalo take belsie miesto