takže..skratene,hadam to bude zrozumitelne....je jedno,kolko mam rokov,ale mam uz nad 18,aby bolo jasne...mam priatela uz vyse dvoch rokov..lubim ho,alebo je to uz iba pocit naviazanosti,proste ze som na neho zvyknuta,neviem....a...po case ma presla chut na sex s nim....tak som sa stretla s jednym muzom z netu..byva v tom istom dome,ako priatel,co bolo hrozne zistenie,ale dalo sa to prezit...stretla som sa s nim dvakrat...bol uzasny,spraval sa,akoby sme spolu chodili,hladkal ma aj ked sme pozerali len telku,rposte...bol super...neprislo mi to take,ze ide len o sex..jedneho dna mi priatel napisal,ze som daka cudna a neviem co,tak som dotycnemu muzovi(milencovi)napisala smsku,ze asi na to prisiel..a on hned ze to radsej ukoncime a ja ze ved nemusime,ze to prejde,ze priatela to prejde..a on ze sex so mnou je fajn,ale vztah si predstavit nevie,lebo uz jeden ma..to bol akoze uder pod pas,pretoze mi nic nepovedal..aj ked trosku pochybujem,ci daku priatelku ma....od kedy so mmu to napisala,ze priatel daco tusi,totalne sa zmenil,uz so mnou nic nechce mat,ze nechce podvadzat priatelku,ja totalne enchapem,a doteraz mu to nevadilo? neviem si to vysvetlit,toto muzske spravanie,a nechce mi ani dat vysvetlenie,proste napisem mu daco ani sa k tomu nevyjadri....nechapem....:-( neviete mi chalani povedat,preco to takto cele skoncilo?bo nechapem ho..resp.vas,bo sa dakedy cudne spravate.....DAKUJEM za kazdy prispevok...
hlavne pre chalanov,ale mozu aj baby :-)
huhuhu....inac minule tu jeden chalan pisal, ze vie o tom, že ho dievča podvadza, ale on jej napriek tomu hovori ze ju lubi aj ked to nie je pravda...asi sa jej chce takymto sposobom pomstit...dufam ze to nie je ten tvoj chalan..ups
si trapna.. ked mas ty priatela a milenka tak to nevadi ale ked ma tvoj milenec priatelku tak je to cudne a nechapes tomu? a vztah nieje iba o sexe.. lutujem tvojho priatela kiez by ta chcel poslat do pice to jedine si zasluzis
huhuhu je vela zien, ktore maju ten isty problem ako ty len o tom nehovoria. Len ti chcem povedat, ze skus sa pozriet do oci tvojho priatela a zvazit si ci je to prave on s kym chces zdielat svoj zivot. Ja som to spravila - rozisla som sa s nim po 4 rokoch aby som sa vrhla do dalsieho vztahu co bola hotova katastrofa. Ale zistenie, kto som a co chcem od zivota je uzasne... Mozno len potrebujes pauzu od vztahu aby si si upratala v citoch a predovsetkym v hlave...
ahoj huhuhuhu :) tak vieš čo si myslím..že keď nie si spokojná so sexom, tak toho svojho už nechaj tak, ak ti v posteli nevyhovuje už teraz, tak určite prídu ďalší s ktorými by si ho možno rada podviedla a to by nebolo veľmi féééér...tak si nájdi takého aby ti vyhovoval aj po tejto stránke a budeš spokojnejšia...to viem sama podľa seba
jednoducho nie som spokojna so sexom
Ty si dobra truba..Hovoris na chalanov ze sa cudne sprvaju..A to z epodjebavas svojho chalana nieje maximalne cudne a debilne spravanie???
ahoj Lily,no on hladal milenku...a nemyslim,ze sa chcel len pobavit,uz ma dost rokov....
Ahoj, asi to bude trosku surove, ale on sa chcel asi len pobavit...vies ako to myslim...davaj si na chalanov pozor..popletia hlavu a nakoniec hovoria uplne nieco ine ako na zaciatku..
no asi zabudnut na neho a pokial mozno priatela nepodvadzat, alebo ukoncit vztah ak chces ineho
ahoj moni,ja som mu vysvetlila,ze ja s nim nechcem chodit...to so mzabudla napisat....ale povedala som mu to az po tom...ale aj tak nereaguje,ja uz neviem,co mam robit...