Prasknuty zaludok?

Príspevok v téme: Prasknuty zaludok?
stacinka

Baby, mam vaznu otazku. Prejedam sa- neviem s tym prestat. Dnes to bolo vsak o nieco desivejsie.. az mi z toho behaju zimomriavky. Mam pocit, akoby som svoj zaludok naplnila do takej miery, ze sa nechce zmensiz:( Boli.. boli.. a neviem ci zo stresu, alebo coho sa mi spravili take cervene fliaciky na kozi. Uplne panikarim:( Videli ste uz toto?: www.geocities.com
Stalo sa niektorej z vas nieco, co vas prinutilo premyslat o zivote a smrti? Mna teraz chytaju take stavy, ze sa modlim, aby som sa rano zobudila.... Pomoc:(

pusate

palinna, kolko máš rokov, ja mám 17 a tiež mi pre ppp museli vyoperovať žlčník a vtedy som mala 15 a už 2 roky žijem bez neho,a tiež cítim že to už nieje ako pred tým... ako ťa operovali-laparoskopicky?
mňa tak...a ty si mala krámy,ako cez ppp a tak,či si ich nestratila a ak áno vrátili sa ti? pretože ja som to ešte nikdy nedostala a doktori mi nevedia naisto povedať, či to niekedy dostanem alebo či budem neplodná...ale ja snívam mať deti,bez žlčníka sa to dá ale bez menzesu:-(

Palinnna

Naozaj to nema vyznam cela ta ppp...nema, treba zmenit program na cely zivot...a presvedcit seba, ze ste anorexiu ani bulimiu nikdy nemali! a opovrhovat nimi...boj je tazky...vysledky pomale...ale stoji to za to...ja som si s ppp porusila travenie, psychiku, normalny zivot...nakoniec som dokonca si musela dat vybrat zlcnik...a mnoho veci sa s tymto ochorenim pokazi...co si uvedomite az, ked budete chciet byt zdrave, viest normalny zivot...az ked uz budete chciet plnohodnotne zit zistite aj vy, ze iste veci sa zmenit nedaju...ze su dosledkom choreho zivotneho motta...ze anorexia a bulimia su vasou sucastou...moje motto je MOJ ZIVOT - KRASNY, aj s BOJOM, oplati sa udriet do stola a pomyslene aj do hlavy!Vela stastia!

jajka

tak toto je naozaj tvrde,ale prave taketo veci by sa mali zverejnovat,pretoze prrostrednictvom nich si aspon par pppckariek uvedomi ako hazarduju so svojim zivotom...

madman

pozrite si tu sexy fotecku - dievca skonzumovalo 5.6 litrov jedla a praskol jej zaludok ... a ano, preto ma taku zdrabu farbu, lebp je uz viac hodin mrtva ... a zacnite studovat anglictinu ...