tehotná????????? aj keď test je negatívny????

Príspevok v téme: tehotná????????? aj keď test je negatívny????
janusina

ahoj kočky..mala som po menzese nechránený styk s priateľom, po dvoch týždňoch som si spravila tehotenský test a vyšiel negatívny, ale je mi už týždeň zle, je mi na zvracanie, bolí ma hlava,,,mám taký čudný pocit v bruchu, myslíte, že by som mohla byť tehotná..aj keď som sa milovala po menzese,.a test mi vyšiel po dvoch týždňoch od milovania negatívny??? a hlavne mám takú akoby ťažobu na žalúdku....ďakujem za odpovede

kuriatko 16

Prečítala som si všetky odkazy a tiež patrím do skupiny čakajúcich. Už je to 8.mesiac čo sa pokúšame a slále čítam len nemyslieť na to, ale ja nemám pocit, že sa stále na to sústredím. Už meškájú dnes 4 dni a minula som dva testy a nič. Už mám slzy v očiach, prestáva ma to baviť. Vôbec neviem kedy mám ovuláciu na teplomere nič nevidím žiadny rozdiel a výpočtami to nevychádza.

bejba

Ahoj, ja sa uz velmi na tehotenske testy nespolieham. Spravila som si tri a boli negativne, a ked mi neprisla menstruacia tak som sla ku gynekologovi a oznamil mi ze som uz v druhom mesiaci, POTOM SOM SI SPRAVILA TEST a ten uz bol pozitiv.Takze je to vo hviezdach

yamiyami

janusina drzim ti prsty...ja som v podbrusku mala taky pocit,ako keby nejaky maly hadik mi tam chodil a prsia som myslela,ze mi prasknu.palila ma zaha a mala som pocit kyslosti a naduvania..ale kazdy organizmus je iny..moze to byt aj v tvojej psychike,ze velmi chces otehotniet,ale moze byt aj pravdepodobnost,ze si:)...tak drzim prsty a potom sa nam ozvy,ako si na tom:)

katus

Ahoj zufala, chcela by som sa Ťa spýtať tiež kedy si si robila tie testy, či bol medzi nimi aj RapiClear, a či si náhodou nemala predtým zvýšený nejaký hormón.

žanet24

zufala, a kedy si si robila tie testy, to museli už ukázať, vieš ja som si tiež robila plno testov, všetky negatívne, aj krámy som mala, skôr .. ale stále som nervózna a teraz neviem čo si mám myslieť =(

veo

caute, my uz meskame 10 dni, testy stale negativne, aj radiclear. :( uz som to prestala riesit. pockam este tyzden (mala som po dvoch tyzdnoch od menzesu nejake spinenie), ze ci nedostanem a potom skocim k lekarovi. povedal, ze kym nemeska 2 tyzdne, nemusim chodit. citim sa fajn, ani prsia ma nebolia, co obycajne pred menzesom byva. som ale z toho nervozna. mam 2 mesiace po svadbe a neverim, ze by sa nam to podarilo tak skoro... :)

lea

musis pockat do datumu nasledujuceho menzesu a az potom si urob test. nejaky cas trva, kym sa zacne ten hormon produkovat, aby ho test zachytil

nice

Janusina hlavne sa upokoj a nechaj celu zalezitost az do prichodu dasej menstruacie.Otehotniet sa moze aj kratko po menstruacie , ale je to skor vynimocna situacia.Ja napriklad mam ovulaciu skor ako vacsina zien.Kazdy organizmus je individualny. No a zle ti moze byt z vela pricin aj psychickych aj fyzickych.Z toho co si pisala mozes mat salmonelu a x inych chorob a mozno si naozaj tehotna....no chap , ze sa to da tazko takto zistit.Aj doktor by s tebou nekonzultoval a nerobil zavery z takychto informacie.Chod na vysetrenie a hned ti bude jasnejsie.Pekny den

maťa

Ahojte baby.
Ja som nemohla otehotniet dva roky a dnes mam dve krasne dcerky.a viete co je najzaujimavejsie?vsetci vraveli ze to mame skusat dva tyzdne po menzese, ale mne to nevychadzalo a zaujimave je, ze po zmene lekara sme prisli na to, ze ovulaciu a teda najplodnejsi den mam 2.den po menzese a vyslo to.takze by som netvrdila ze nemozes byt tehotna.daj si to overit u lekara.drzim palce.

moniqa87

janusina, aj pouzivas nejaku metodu na zistovanie plodnych dni? ak nie, tak si zacni nieco o tom zistovat a mozno sa ti potom podari lepsie odhadnut kedy mas ovulaciu, prajem vela stastia