prosim vas o readu asi dva roky ma trapi akne a necista plet mate nejake osvedcene rady a typy?uz ma nebavi sklanat hlavu do zeme koli vyrazkam a hambit sa na niekoho co len pozriet...prosim
ako na plet bez akne a necistot
mne kožná predpísala zineryt,dávala som si ho 3 mesiace a vyrážku nemám ani jednu,ale je faktom to,že ja som nemala najťažší stupeň,vyhádzala som sa len pred pol rokom(mám 35rokov),baby nepatlajte na seba mastičky ,ktoré sú z lekárne,kožná vie najlepšie čo treba na akné,napr.ja nejem čokolády,mastné,údené jedlá a vyhádzala som sa, dokonca nemám ani stres,mala som kopec vyšetrení a všetky výsledky boli negatívne,takže príčina akné sa nezistila
mas to marne, stejnak ti tu odbornici pridu radit ze nemas jest vobec nic a mas pit cistu vodu, k tomu ti tu pripisu nejake masticky za ktore vypraskas tisice korun, a tak ti ich bude luto ze si budes radsej namyslat ze ti to pomohlo... proste je to smola no, poradim ti nechytaj si to vobec, a kazde rano a vecer si umyvaj teplou vodou tvar ak ju mas mastnu napriklad :) ale nepomoze ti to aj tak :) vyrazky mat je svinstvo a len tak sa toho zbavit neda, moj nazor :)
hm,?kožná?