Už niekoľko týždňov ma bolí vonkajšia kosť na zápästí pravej roky. Neviem, čím som si ju presilila a pochybujem, že to mám z myši PC - aj keď som praváčka. Je to taká bolesť, ako keby ma tam pichali stovky ihiel alebo rezalo niekoľko nožov. Dávam si na to mastičku Varalgel a takú špeciálnu rukavicu, tabletky brať nechcem, stačí, keď sa nimi napchávam pri migréne. Rukou hýbať môžem, ale tá bolesť mi ide na nervy.
Strašná bolesť zápästia
Dobrý deň,som aktívny hokejista,včera na zápase som vystrelil príklepom (streľba z náprahu) a v momente keď som vystrelil (dal som gol) mi niečo puklo v zápästí, došiel som na striedačku ale ešte som nič necítil až po odohranom zápase som začal pociťovať bolesť celého zápästia, neviete mi poradí nejaké mastičky? Poprípade poradiť či je to len narazené alebo niečo podobné vopred ďakujem za rady od vás
Ahoj chcem sa opýtať či neviete čo môže byť keď ma z ničoho nič v praci začali bolieť obe zápästia z vonkajšej strany kusok nad kĺbom a do konca dňa mi aj viditelne opuchly na rovnakom mieste. Bolí to ako keby som sa do ruky strašne silno udrel a pracujem na EPT co je elektrický paletový vozík. Ďakujem za rady
Ja som mala to iste čo pisal ten turbo neskutočna bolest
lena 22-prosím,koľko krát si bola NA TEJ AKUPUNKTúRE,BOLA SI U AKUPUNKTURISTU,ALEBO U LEKáRA-´DAKUJEM
A som si vyprazila na bravcovej masti wobenzym, vy truby :)
Aj mne pomohol po operacii Wobenzym.
Ja som musela absolvovat operaciu zapastia, mala som karpalny tunel, kazdodena praca na PC a aktivna sportova aktivita, hravam volejbal si vybrali svoju dan. Nebola som z toho vobec nedsena, ale teraz nelutujem. Bolo to velmi dobre rozhodnutie, ze som bola. Prvy tyzden bol strasne bolestivy, nespala som, ale kamaratka/lekarka mi odporucila wobenzym. Ten mi pomohol zbavit sa opuchu a obrovskej bolesti
Trpim tiez uz dlhsie bolestou zapästia,moj obvodny lekar to riesil inekciami,ktore mi moc nezabrali tak ma poslal ortopedovi.Dnes som dostala obstrek do zapästia.Bolo to neprijemne a zapästie boli statocne dalej.
dobry den mam otazocku zacalo ma boliet zapestie na pravej ruke v jednom bode od prostrednika smerom na dol .Mozem s nim hybat ale uz kluky nie pretoze pri ohnuti ruky pride bolest a nemozem pokracovat .Da sa s tim nieco urobit popripade povedat co to vlastne a preco to tak je vopred dakujem Chulio