s priatelom budeme mat vyrocie, a chcem mu dat trosku netypicky darcek. chcela by som nafotit slusne akty tak, aby tam samozrejme nobolo vidno xicht. keby to ukazal doma alebo priatelom tak by mozno povedali ze som k...a takze to, ze na tych fotkach som ja by vedel len on a ja. nemate prosiem nejake stranky kde najdem nejaku inspiraciu? nechcem ist totiz k profesionalovi, chcem to skusit doma so samospustou na fotaku...=)
dakujem
slusne akty ako darcek
jaja daj nejaky mail mozno ti viem poradit :)
DESmodka: Som z BA.
je to fajn napad.kebyze neisom tehotna urobim take fotky prenho aj ja :D
jeden kamos ktory je fotograf sa ma uz aj pytal ci by si nemohla nejake take umelecke fotky urobit pocas tehotenstva.ze to moze byt zaujimave.este nefotil tehotnu zenu...:D sranda no.
ja ale nepoznam v ke nikoho takeho.tak snad sa ti niekto ozve
jaja a odkial si??
skus pozriet na nete.mozno tam bude mat niekto vyzitku.
Mate kontakt na takeho profes.fotografa? Ja by som mala zaujem o take fotky, pekne, decentne, eroticke a diskretne.
a nemohla by ta odfotit nejaka kamoska?lebo so samospustou to podla mna nebude take dobre ako ked to bude fotit normalne clovek ktory si prisposobi uhol svetlo a vsetko.lebo to s abudes dlho babrat s nastavenim uhla a tak aby si tam vobec bola odfotena :D
ja by som mozno urobila taku fotku nejaku z boka.napriklad keby si si sadla na obycajnu drevenu stolicku z kuchyne alebo od babicky a kedze to ma byt akt tak urcite naha chces byt.no a tak yb somt o cvakla.ruky by si si mohla dat aj na tvar a zaklonit hlavu a tak sa cvaknut.bolo by to zboku takze by to vyzeralo ako keby si sa sla prehrabnut vo vlasoch.to by vyzeralo fajn.ale len aky by bola za tebou tma a ty by si bola uplne svetla.neviem ci si pochopila ako to myslim.alebo by si si mohla sadnut na zem a tak sa nejako pri stene nastavit.je vela sposobou a vela ma napada.len asi tazko je ich opisat
a este mi povedz aky mas fotak?pretoze takyto zaber neurobis s obycajnym digitalom.ak chces urobit nejaky podobny tomuto co si ukazala musis mat po prve dobry fotak po druhe dobre prostredie nato(lebo ak by si sa odfotila niekde v izbe a na pozadi by bola tvoja skrina a na nej plno plysakov to by asi nebolo velmi umelecke a take onicom este ked nechces aby ti bolo vidno tvar)cize tak...ja osobne mam tento fotakwww.comparestoreprices.co.uk
a robi uzasne fotky.tak ak mas obycajny digital asi s amozes rozlucit s nejakou takouto zaujimavou fotkou.predpokladam ze chces aby boli tie fotky zaujimave a nie len take lacne.asi si nebudes kupovat takyto fotak pretoze s objektivmy a ostastnymi serepetickami stoji dokopy 100 tisic.skus si ho pozicat od niekoho znameho ak ho ma.alebo poziadaj niekoho kto vie dobre fotit aby ta odfotil fakt dobre lebo len taks a ti to oplati :)